Caravana lui Victor Ponta in cartierele Ferneziu si Firiza (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sambata, 8 noiembrie, cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavril, caravana PSD a candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Ponta s-a aflat in cartierele Ferneziu si Firiza, pentru a discuta cu alegatorii direct, pentru a transmite mesajul de unitate a tuturor romanilor intr-un singur stat, unde sa nu existe ura si dezbinare, unde sa nu fie doua Romanii, una care sa faca referire doar la Ardeal si cealalta, la restul tarii.

Totodata, reprezentantii candidatului Victor Ponta la presedintia Romaniei au dorit sa faca cunoscuta dorinta viitorului sef de stat si anume aceea de a nu se vota impotriva unui candidat sau a altui candidat, ci a se da un vot pozitiv, indiferent de optiunea electorala a fiecaruia.

Aceste actiuni in mijlocul oamenilor au inceput de cateva zile si vor continua pana la sfarsitul turului 2, respectiv vineri, 14 noiembrie, in toate cartierele din Baia Mare, precum si in localitatile din teritoriu.

Dupa ce joi si vineri, caravana PSD, alaturi de organizatia Tineretului Social-Democrat si Organizatia Femeilor Social-Democrate si membrii ai UNPR Maramures au discutat cu locuitorii din cartierele baimarene, sambata, 8 noiembrie, caravana a ajuns in Firiza si Ferneziu. Cetatenii au parut doritori sa afle care este proiectul de tara al candidatului Victor Ponta, precum si programul care il propune pentru urmatorii ani.

Si pentru a marca cum se cuvine o sarbatoare crestina de asemenea anvergura, toti sarbatoritii zilei au fost rasplatiti cu o floare de reprezentantii PSD si UNPR care au insotit caravana candidatului pentru presedintia Romaniei, Victor Ponta.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts