Care e CEL MAI SIGUR LOC dintr-un avion. Sansele de supravietuire sunt de 69%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sansele de a muri intr-un zbor sunt de una la 4,7 milioane, conform planecrashinfo.com. Guvernul american a facut o analiza a tuturor prabusirilor dintre anii 1993 si 2000, 568 la numar, si au descoperit ca din cei 53,487 psageri cu tot cu echipaj, 51,207 au supravietuit (mai mult de 90%), relateaza jurnalistii de la Business Magazin.

Conform documentelor accidentelor aviatice se pare ca nu conteaza locul pe care te asezi, ca orice loc este la fel de sigur ca oricare altul. Legat de acest lucru, un purtator de cuvant al Administratiei Federale de Aviatie a declarat: „Este o intrebare demodata. Nu se poate stabili cu certitudine acest lucru”.

Cu toate astea, un studiu din 2007 demarat de Popular Mechanics, o revista stiintifica, a analizat toate tragediile aviatice incepand din 1971. Rezultatele cercetarii spun ca locurile din spatele aripilor sunt cele mai sigure. Sansele de supravietuire pentru cei care stau pe aceste locuri sunt de 69% comparativ cu 56% in cazul celor care stau in fata aripilor si 49%, pentru ceilalti din capatul avionului, scrie indy100.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2