Care este Elvetia Maramuresului in opinia lui Anton Rohian

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prezent la Zilele comunei Moisei, care au avut loc pe 17 august, prefectul Anton Rohian a declarat ca zona reprezinta o Elvetie a Maramuresului.

”Am onorat invitatia primarului Toader Stetco si a viceprimarului comunitatii, aceea de a ma bucura, alaturi de ei, de o sarbatoare atat de importanta pentru localnici. Eforturile comune depuse pe parcursul anului 2013, buna intelegere care a existat si in 2014 isi arata azi roadele.

Am sprijinit mereu proiectele comunitatii, fiindca pentru mine, personal, Moiseiul reprezinta o Elvetie a Maramuresului si, de ce nu, a Romaniei. Ceea ce s-a intamplat duminica, aici, a fost o manifestare de amploare si de o sensibilitate aparte.

Am simtit ca in Moisei este armonie intre toate partidele politice, ca administratia locala isi face treaba eficient, ca exista un dialog echilibrat intre executiv si administratia locala, ca binele comunitatii primeaza oricarui interes politic”, a subliniat prefectul de Maramures, Anton Rohian.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    auzi la el incultura. Nu un sat elvetian, nu un peisaj montan si Elvetia. A compara un sat cu o tara e ca si cum ai pune pe Einstein langa Rohian.

    Reply
  2. Andrei

    Omul atata poate, de fapt atat il duce capul. Face de rusine Maramuresul si pe cei care l-au pus in functie.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2