Care este reactia liderului PSD Maramures fata de scandalul de la centru, care macina partidul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca liderii social-democrati din Transilvania se vor reuni joi seara pentru a decide daca sustin sau nu scrisoarea in care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

„Ne vom intalni joi seara sa discutam aceasta pozitie, ca organizatiile din Ardeal sa aiba o pozitie transanta. Incercam sa gasim punctele comune, pentru ca daca se ajunge la un vot in CEx vorbim despre tabere egale in partid si va insemmna primul pact spre o infrangere in urmatoarele alegeri”, a spus Zetea, in direct la Digi24.

El considera ca in CEeN al PSD de vineri nu se va lua o decizie care sa fie acceptata de toata lumea, dar ca trebuie gasita o solutie.

Totodata, Gabriel Zetea mai precizeaza ca imaginea lui Liviu Dragnea este extrem de sifonata.

„Nu cred ca vineri se va lua o decizie pe care sa o accepte toata lumea, dar trebuie gasita o solutie pentru ca aceasta situatie sa se opreasca. Aceasta disputa politica dauneaza guvernarii.

Atata timp cat Liviu Dragnea a fost cumva paratrasnetul atacurilor impotriva PSD si cam el a incasat toate loviturile, este evident ca imaginea lui nu ca este sifonata, este extrem de sifonata. Mass-media, o parte a societatii civile, o buna parte dintre romani contesta.  Nu putem sa negam evidenta acestui lucru”, a mai declarat liderul PSD Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole