Care sunt bolile care pot fi tratate eficient cu uleiul de peste

Uleiul de peste este considerat de multi un adevarat supliment minune, fiind recomandat pentru numeroase afectiuni, inclusiv cancer. In realitate, el este eficient doar pentru anumite boli.

Expertii de la Healthy Geezer avertizeaza ca acest produs nu este un panaceu, dimpotriva. Luat fara sfatul medicului, in cantitati prea mari, poate fi periculos.

Uleiul de peste poate fi asimilat natural, prin alimentatie bogata in peste, dar si prin suplimente nutritive, care contin acizi grasi esentiali, cum este omega-3.

Produsul este intr-adevar eficient pentru urmatoarele afectiuni: un nivel ridicat de trigliceride si colesterol in sange. Aceste suplimente scad cu 20-50% nivelul trigliceridelor.

De asemenea, este recomandat pentru persoanele care sufera de boli cardiovasculare. Uleiul de peste le poate reduce riscul de morte prematura, in cazul acestora.

Are un efect benefic si asupra tensiunii arteriale, pe care o scade usor, dar acest efect nu este foarte puternic. Alte afectiuni asupra carora ar putea avea un efect (destul de slab insa): artrita reumatoida, dureri menstruale, ADHD, risc de atac cerebral, osteoporoza, aterosleroza, boli de rinichi, tulburare bipolara.

Uleiul de peste NU este eficient pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: diabet de tipul II, gingivita, angina, boli de ficat, migrene, ulcer, durere musculara.

In privinta unor boli foarte grave pentru care este reconadat uneori – cancer, depresie, boala Alzheimer – efectele acestui produs nu sunt suficient demonstrate.

Sursa: Live Science

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1