Care sunt cele mai apreciate obiective turistice din Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

MocanitaTrenul Mocanita, Cimitirul Vesel si bisericutele din lemn aflate in patrimoniul UNESCO au fost cele mai vizitate obiective turistice in perioada iunie-august, a declarat, luni, pentru AGERPRES, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural Ecologic si Cultural – ANTREC Maramures, Livia Sima.

“Din informatiile noastre, dar si din observatiile proprietarilor de pensiuni rurale, trenul Mocanita, bisericutele din lemn aflate in patrimoniul UNESCO si Cimitirul Vesel din Sapanta au fost cele mai vizitate obiective turistice in sezonul estival. Cel trei obiective turistice sunt foarte renumite atat in tara cat si in strainatate si se bucura de o larga apreciere.

In jurul acestor obiective de-a lungul anilor s-a dezvoltat o retea de pensiuni si moteluri care ofera servicii diversificate pentru iubitorii unei vacante inedite. Cert e ca, incet, dar sigur, am asistat la o schimbare de perceptie asupra turismului rural datorita acestor repere, dar si a altora mai putin cunoscute. Anual, mii de turistii ajung in Maramures pentru a vedea si a petrece un scurt concediu la tara sau a face o plimbare cu Mocanita pe Valea Vaserului” a spus Livia Sima.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *