Care sunt destinatiile turistice recomandate de Nat Geo pentru 2020

PNL

Cunoscuta revista americana National Geographic a realizat topul celor mai interesante destinatii care merita vizitate in 2020, iar printre acestea se numara destinatii celebre, clasice, dar si unele mai putin cunoscute de catre iubitorii de calatorii. La fel ca in fiecare an, editorii si exploratorii National Geographic au selectat 25 de destinatii de recomandat pentru anul ce vine, oferind si ponturi cu privire la cea mai potrivita perioada a anului in care merita sa fie vizitat un anumit loc sau de ce trebuie vazute acestea anul viitor.

Topul intocmit de National Geographic este deschis cu orasul Mostar din Bosnia Hertegovina, oras incarcat de istorie, care in 2020 marcheaza 25 de ani de la incheierea Acordurilor de Pace de la Dayton.

Pentru cei care vor sa descopere locuri mai putin faimoase, provincia Guizhou din China este, poate, cel mai potrivit loc, fiind una dintre cele mai izolate si mai putin cunoscute provincii ale Chinei. “Paseste in sate aproape neatinse de timp” este indemnul celor de la Nat Geo.

National Blue Trail din Ungaria se mai afla in top, fiind recomandata pentru drumetii montane pe un traseu mai putin cunoscut, de peste 1000 de kilometri, care porneste de la granita cu Austria, din vest, pana aproape de granita cu Slovacia, in nord.

Desertul Kalahari din Africa de Sud apare pe lista destinatiilor care merita vizitate anul viitor dintr-un motiv cu totul aparte. “Numara stelele de pe cer intr-unul dintre cele mai intunecate locuri de pe planeta”, asta este indemnul celor de la National Geographic cand vine vorba de desertul Kalahari si in special de Parcul !Ae! Hai Kalahari Heritage Park. Cu temperaturi stabile pe tot parcursul anului, umiditate extrem de scazuta, nori putini, poluare fonica extrem de scazuta si foarte putina lumina artificiala, parcul din Africa de Sud a obtinut un scor aproape perfect pe scara SQM, fiind unul dintre cele mai bune locuri de pe planeta pentru admirarea stelelor.

Orasul italian Parma, celebru pentru parmezanul Parmigiano-Reggiano, insulele Canare, templele de la Abu Simbel, orasul japonez Tohoku, Parcul National Zakouma din Ciad sau orasul Philadelphia din statul american Pennsylvania sunt alte cateva locuri cuprinse in topul facut de cei de la National Geographic.

Agentia de turism Sfara Tours Baia Mare vine cu oferte personalizate pentru fiecare tip de vacanta, de la sejururi de relaxare in Turcia, Egipt, Maldive sau Zanzibar, pana la circuite in Thailanda, Islanda sau Mexic, circuite combinate cu sejur, city break-uri, croaziere, excursii in tara lui Mos Craciun sau la diferite evenimente culturale, sociale sau sportive. Pentru o oferta personalizata, viziteaza-ne in agentiile noastre din Baia Mare sau Sighetu Marmatiei, scrie-ne printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook Sfara Tours Baia Mare sau descopera ofertele de pe site-ul propriu: https://www.sfaratours.com/

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1