Carne si fructe confiscate de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1

carneIn perioada 16–17 februarie, politistii maramureseni specializati in investigarea criminalitatii economice au actionat pentru depistarea si sanctionarea persoanelor fizice si juridice care desfasoara activitati comerciale ilicite.

Astfel, politistii au controlat 12 societati comerciale si opt persoane fizice in scopul prevenirii si combaterii faptelor ilicite care se comit in domeniul contrabandei cu tigari  si a comertului cu produse agroalimentare.

„In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat doua infractiuni de contrabanda si au indisponibilizat 300 de pachete cu tigari, in valoare de aproximativ 3.300 de lei.

Totodata, au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale din care trei prevazute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si una prevazuta de O.U.G. nr. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale”, se arata in buletinul de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului maramures.

Valoarea amenzilor aplicate este de 2.500 de lei. Politistii au confiscat si 20 kg de carne si legume fructe ce urmau a fi comercializate fara respectarea normelor in vigoare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole