Cartel Alfa refuza sa negocieze cu reprezentantii Consiliului Judetean Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

zamfir ciceuPresedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a lansat tuturor sindicatelor invitatia de a participa la o intalnire, care sa rezolve negocierile privind semnarea acordului de aderare a unitatii din Asistenta Sociala la Contractul Colectiv de Munca la nivel de grup.

Potrivit unui comunicat semnat de presedintele Uniunii Judetene Sanitas Maramures, Mircea Ciocan, sindicatele afiliate la Cartel Alfa Maramures se opun acestei aderari. Considerentele invocate de Mircea Ciocan tin de “atitudinea potrivnica intereselor propriilor membri” pe care o are conducerea Cartel Alfa Maramures.

La masa negocierilor s-au prezentat reprezentantii Consiliului Judetean Maramures, ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, ai Sanitas si ai asistentilor maternali. Conducerea Cartel Alfa nu a onorat invitatia presedintelui Zamfir Ciceu de a participa la acest dialog.

“Cartel Alfa a sustinut adesea ca nu dorim sa dialogam cu ei. Iata ca, de data aceasta invitatia la dialog le-a fost trimisa si ei au fost cei care nu au onorat-o”,  sustine Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Discutiile dintre sindicatele prezente, conducerea DGASPC si conducerea Consiliului Judetean Maramures au vizat in special nemultumirile asistentilor maternali vizavi de sumele aferente platii utilitatilor, aderarea la contractul colectiv de munca dar si problemele legate de concediul asistentilor. S-a concluzionat ca este nevoie de mai multa rigoare in organizarea dialogului, in desemnarea reprezentantilor care sa sustina doleantele fiecarei categorii profesionale.

“Desemnati-va reprezentanti si stabiliti un termen pentru o intalnire in care sa se discute toate problemele pe care le aveti”, a fost recomandarea presedintelui Consiliului Judetean Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2