Cartierul Dragos Voda in vizorul Politiei Locale Baia Mare. Tiganii sunt intorsi din drum

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In aceste zile, politistii locali monitorizeaza cu atentie cartierul baimarean Dragos Voda. In vizorul institutiei au intrat carutasii care traiesc pe Pirita.

Mai multi cetateni, care locuiesc in zona respectiva, au sesizat faptul ca tiganii intra pe raza localitatii cu atelajele, incurcand astfel traficul rutier. Sesizari de acest gen s-au primit si pe adresa redactiei noastre. In acest sens, in zona au fost alocate echipaje ale Politiei Locale, care, periodic, vor intoarce tiganii din drumul lor. Un astfel de caz a fost inregistrat chiar ieri, 2 noiembrie.

“Pe langa celelalte zone generatoare de infractionalitate, politistii locali monitorizeaza atent cartierul Dragos Voda. Cetatenii romi care locuiesc pe Pirita vor fi intorsi din drum cu carutele. Un astfel de caz a fost inregistrat sambata, 2 noiembrie, in jurul orei 10.00. Patrula Politiei Locale a oprit la timp un atelaj, care urma sa intre pe raza orasului”, a precizat o sursa apropiata, pentru ZiarMM.ro.

Pirita a devenit in timp un cuib al tiganilor. Baimarenii, care locuiesc in cartierul Dragos Voda sunt ingroziti de prezenta lor acolo. Acelasi lucru este valabil si pentru cetatenii din cartierul Vasile Alecsandri, care domiciliaza aproape de Craica. Autoritatile ar trebui sa mobilizeze echipaje de patrulare, care sa vegheze aceste zone pentru ca baimarenii sa se simta in siguranta.

Foto: cititor ZiarMM.ro // Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2