CAS Maramures: Toti furnizorii de servicii medicale pot activa cardurile de sanatate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

card de sananate 2Numarul serviciilor medicale si farmaceutice validate cu cardul de sanatate creste de la o zi la alta in judetul Maramures. Pacientii trebuie sa stie faptul ca activarea cardului de sanatate nu se face doar de catre medicul de familie, ci de catre toti furnizorii de servicii medicale, respectiv spital sau ambulatoriu de specialtate. Cardul de sanatate nu se poate activa la farmacie.

Conform informatiilor oferite de catre conducerea Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Maramures, pacientii asigurati au dreptul la toate serviciile medicale indiferent daca au sau nu card de sanatate.

”Lucrurile au intrat pe un fagas normal. Fata de ceea ce se numea haos la nivel national, noi nici pe departe nu suntem in zona respectiva pentru ca ne-am preocupat din timp si am tinut o legatura permanenta cu toti furnizorii de servicii medicale. Toata lumea si-a achizitionat cititoare de carduri. Am facut operatii de verificare si initiere cu mult inainte de data de 1 mai. Eram bine pregatiti”, a declarat Viorel Deghid, presedintele CAS Maramures.

Viorel Deghid, presedintele CAS Maramures, a mai punctat faptul ca nu au existat probleme majore in ceea ce priveste utilizarea cardului de sanatate.

”Toti utilizatorii de servicii medicale au utilizat cardul incepand cu data 1 mai. Astfel ca luni, 4 mai, au fost recuperate si cele trei zile in care problemele medicale au existat peste tot. Ne-am confruntat cu un fel de aglomeratie”, a mai adaugat presedintele CAS Maramures, Viorel Deghid.

ZiarMM

foto: libertatea.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2