Casa Alba nu a luat inca nicio decizie privind noi sanctiuni impotriva Rusiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Casa Alba a anuntat luni ca Statele Unite intentioneaza sa impuna noi sanctiuni Rusiei, dar nu a luat inca o decizie in aceasta privinta, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

Ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, a declarat duminica ca noi sanctiuni vor fi anuntate luni de secretarul Trezoreriei, Steve Mnuchin, dar purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Sarah Sanders, nu a confirmat acest lucru.

‘Avem in vedere impunerea de noi sanctiuni Rusiei si o decizie in acest sens va fi luata in viitorul apropiat’, a spus Sanders. ‘Analizam situatia, dar nu este nimic de anuntat acum’, a adaugat ea.

Ambasadoarea Haley a fost totusi categorica, anuntand sanctiuni legate de sprijinul acordat, in opinia ei, de Rusia presupusului program militar chimic al Siriei.

Reamintind, intr-un interviu pentru canalul de televiziune Fox News, ca Statele Unite au impus deja numeroase sanctiuni Rusiei intr-o serie intreaga de cazuri, ambasadoarea americana la Natiunile Unite a mentionat ca luni vor fi anuntate noi sanctiuni.

Intr-un interviu pentru CBS, Nikki Haley a declarat ca Washingtonul va lua masuri impotriva sustinatorilor presedintelui sirian Bashar al-Assad, Rusia si Iranul. ‘Veti vedea ca vor fi impuse sanctiuni Rusiei’, a spus ea.

Secretarul Trezoreriei, Steve Mnuchin, le va anunta luni, daca nu a facut-o deja, si vor viza in mod direct toate companiile care se ocupa de echipamente care au legatura cu regimul Assad si utilizarea arme chimice, a precizat ambasadoarea Haley, sugerand ca ar putea fi impuse sanctiuni unor companii rusesti.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole