Casa Alba: Presedintele Trump va efectua vizite in luna iunie in Marea Britanie si Franta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele american Donald Trump a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord de a efectua o vizita de stat in Marea Britanie, in luna iunie, anuntat marti Palatul Buckingham, relateaza Reuters, informeaza AGERPRES.

Trump si sotia sa, Melania, vor efectua vizita intre 3 si 5 iunie, a precizat Palatul Regal, adaugand ca vor fi anuntate detalii suplimentare in timp util.

In cursul vizitei, presedintele american va avea o intrevedere cu premierul britanic Theresa May la Downing Street. Vizita coincide de asemenea cu evenimentele pentru marcarea a 75 de ani de la debarcarea pe plajele Normandiei in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

“Marea Britanie si Statele Unite au un parteneriat profund si durabil care este inradacinat in istoria noastra comuna si in interese comune”, a spus premierul May intr-un comunicat.

“Vizita de stat este o oportunitate pentru a intari relatiile deja apropiate in domenii precum comertul, investitiile, securitatea si aparare si pentru a discuta despre modul in care putem construi aceste legaturi in urmatorii ani”, mentioneaza sursa citata.

In continuare, Donald Trump si sotia sa vor efectua de asemenea o vizita in Franta pe 6 iunie, unde presedintele american va avea o intrevedere cu omologul sau francez Emmanuel Macron, a anuntat Casa Alba.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2