Casa de Pensii: Problema cabinetelor de expertiza medicala, nerezolvata de trei ani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

pensionari-maramuresAu trecut trei ani de cand Casa de Pensii Maramures incearca sa rezolva problema cabinetelor de expertiza medicala de la Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus. Pana acum niciuna din solutiile aplicate nu s+au bucurat de success. In cele din urma cabinetul de la Viseu a fost inchis, iar la cel din Sighet inca se asteapta a se gasi un medic. Lucica pop, directorul Casei de Pensii Maramures, a declarat la sedinta Colegiului Prefectural din 23 noiembrie ca anul viitor acest post va fi scos din nou la concurs.

“Problemele noastre au inceput sa apara in momentul in care doi dintre medicii de la Viseu si Sighet au indeplinit conditiile legale de pensionare si nu au mai dorit sa activeze. Asta desi ar mai fi avut posibilitatea aceasta macar pentru o perioada de timp. Noi, timp de trei ani la rand am scos aceste posturi la concurs, dar nu s-a prezentat absolut nimeni. Nici macar nu s-a interesat nimeni de aceste posturi. Am cerut posture pentru rezidentiat, le-am primit, dar si aici nu s-a aratat nimeni interesat”, a explicat Lucica Pop.

Toate aceste explicatii din partea conducerii Casei de Pensii Maramures au venit dup ace prefectul Sebastian Luput a aratat ca au fost primite mai multe plangeri de la primariile din Maramuresul Istoric vizavi de aceasta problema.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Coman

    Când vor pune la Pensii un director fără șpagă,va fi rezolvată si problema.
    Actualul director(mă bucur că i – ați scris numele de familie fără majuscule), stă la coafor,manichiura si pe Facebook.Atenta,daca mai pica un ciubuc sau câte un bărbat(tot mai greu).Iar Ghișe,daca îl iei tare ,nici nu știe unde lucrează.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *