Casă distrusă de un incendiu, la Botiza

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În ultimele 48 de ore, salvatorii din cadrul I.S.U. Maramureș au intervenit pentru lichidarea a patru incendii.

Sâmbătă, 2 ianuarie, pompierii militari băimăreni au fost chemați de urgență pe strada Viilor din Baia Mare, unde acoperișul unei case a luat foc. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de tavan din lemn și au deteriorat 8 metri pătrați de zugrăveală și 3 metri pătrați de parchet din lemn.

Duminică, 3 ianuarie, militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu, în  Valea Chioarului, în urma căruia a ars o căpiță de fân.

Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației a intervenit la Botiza, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj medical de prim ajutor S.M.U.R.D. Focul a distrus 70 de metri pătrați din casa de lemn și diverse obiecte de mobilier. Salvatorii sigheteni au reușit să salveze din cale flăcărilor două case care se aflau în vecinătate.

Astăzi, 4 ianuarie, pompierii vișeuani au intervenit în Moisei alături de pompierii voluntari. Focul a curins o afumătoare, iar flăcările au distrus circa 1 metru pătrat din aceasta, dar și diverse produse din carne.

Informații furnizate de Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *