Casă distrusă de un incendiu puternic la Săcălășeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un incendiu puternic a cuprins în această noapte o gospodărie situată în comuna Săcălășeni. În jurul orei 03.30, patru echipaje de stingere și unul de prim ajutor- EPA SMURD de la Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian Baia Mare” s-au deplasat de urgență la locul indicat.

”La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în faza de ardere generalizată. Pompierii băimăreni au luptat aproape patru ore cu flăcările. La localizarea și lichidarea incendiului au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Săcălășeni.

Pompierii au reușit să împiedice propagarea incendiului la vecinătăți, dar flăcările au ars acoperișul casei, cu structură din lemn și șindrilă bituminoasă, pe o suprafață de circa 250 de metri pătrați. Au mai ars elemente de mobilier, precum și aparatură electronică și electrocasnică.

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată”, precizează ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2