Casa lui Frank Underwood din “House of Cards” va fi scoasa la licitatie luna viitoare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Casa din Baltimore care serveste drept resedinta pentru presedintele fictiv al Statelor Unite Frank Underwood in cunoscutul serial Netflix “House of Cards” va fi scoasa la licitatie luna viitoare, a informat miercuri presa locala, citata de DPA si titrat de Agerpres.

Oferta de deschidere pentru aceasta casa din caramida, in stil victorian, situata in cartierul Bolton Hill din Baltimore, este de 500.000 de dolari, potrivit companiei de licitatii Alex Cooper.

O licitatie live este programata pentru data de 27 iulie.

Cumparatorul acestei case de 427 de metri patrati, complet restaurata, va beneficia, printre altele, de seminee din marmura, de un garaj pentru doua masini si de camere cu inaltimea de peste 3,7 metri.

Locuinta a figurat la un moment dat in gluma pe internet pentru inchiriere, insa de data aceasta licitatia este reala, potrivit siteu-ului local Curbed.

Sezonul al cincilea din “House of Cards” a debutat in luna mai. In acest ultim sezon, Kevin Spacey se intoarce in pielea politicianului insetat de putere Frank Underwood, care a reusit sa urce in ierarhie de la pozitia de congresman de Carolina de Sud pana la Biroul Oval.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *