Casa Tineretului, predata Consiliul Judetean Maramures. Urmeaza reabilitarea

home camp2
home camp2
home camp2

Dupa ani de procese si stagnare, Casa Tineretului din Baia Mare ajunge intr-un final in posesia Consiliului Judetean Maramures.

In cursul zilei de marti, 20 martie, reprezentanti ai CJ Maramures si reprezentanti ai Fundatiei Judetene pentru Tineret Maramures, cea care a administrat in trecut Casa Tineretului, au demarat procedurile de predare – primire.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Doru Dancus, afirma ca dupa ce Casa Tineretului va trece in domeniul public al judetului, se vor impune mai multe masuri care sa protejeze cele doua cladiri, iar mai apoi vor demara si procedurile de reabilitare.

“Astazi, dis de dimineata, insotit de colegii din Consiliul Judetean Maramures si reprezentantii FJT Maramures, pe cale amiabila, am demarat procedurile de predare – primire a Casei Tineretului din Baia Mare! Odata cu trecerea in domeniul public al judetului Maramures a Casei Tineretului, in regim de maxima urgenta se impun cateva masuri care sa protejeze cele doua corpuri de cladire pana la intrarea in reabilitare, precum: asigurarea securitatii cladirilor, igienizarea spatiilor interioare si exterioare, interventie rapida pentru reparatii la acoperisul cladirii si la sistemul de canalizare.

Totodata, Consiliul Judetean Maramures va demara procedura de elaborare a unui SF pentru reabilitarea si modernizarea celor doua imobile. Apoi, in cel mai scurt timp, Casa Tineretului va fi redata celor care prin natura activitatilor, desfasoara actiuni si proiecte de tineret, culturale si educationale!”, a spus Doru Dancus, intr-o postare pe pagina de Facebook.

In urma cu mai bine de un an, Consiliul Judetean a castigat la Curtea de Apel Cluj procesul pe aceasta speta cu Fundatia pentru Tineret Maramures.

 

Vlad HERMAN

Foto: Doru Dancus (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *