CASCADORII RASULUI – Un șofer a aruncat bancnote în mașina poliției după ce a fost prin băut la volan

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un șofer depistat băut la volan a încercat să mituiască polițiștii care l-au oprit în trafic pe un drum județean din județul Sălaj. Incidentul a avut loc în 7 iunie, cand polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au depistat în trafic un bărbat cu alcoolemie, iar acesta, pentru a scăpa de dosarul penal, a încercat să-i corupă, oferindu-le bani. Polițiștii l-au oprit pe bărbat în trafic, pe Drumul Județean 110E, în localitatea Făgetu.

„Bărbatul emana halenă alcoolică, astfel că a fost condus de polițiști la sediul secției pentru a fi testat cu aparatul alcooltest. Pe traseu, acesta a încercat să se „înțeleagă” cu oamenii legii pentru a nu fi testat și văzând că nu reușește, acesta a aruncat în autospecială două bancnote a câte 200 de lei fiecare. La sediul secției, bărbatul a fost testat, iar rezultatul a fost 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu procedurile în vigoare, acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe durata procedurii de prelevare mostre biologice, bărbatul a încercat din nou să le ofere polițiștilor, în prezența unui cadru medical, trei bancnote a câte 200 de lei fiecare pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Polițiștii au refuzat mita, au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și au sesizat fapta la Direcția Generale Anticorupție- Serviciul Județean Anticorupție Sălaj. Astfel, polițiștii D.G.A., sub coordonarea procurorului de caz desfășoară activități pentru administrarea probatoriului și luarea măsurilor legale”, arată polițiștii sălăjeni.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2