Case de vis din lemn construite de un maramuresean

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un mester in varsta de 37 de ani din Sighetu Marmatiei face case superbe si ieftine, folosind ca principal material de constructie lemnul vechi.

Danut Hotea este un tanar din Maramures, care a facut facultatea in Bucuresti, dar nu si-a gasit de munca in domeniul sau, sociologie-psihologie, arata un articol de pe blogul adelaparvu.com citat de yahoo.ro.

Inainte de a pleca in strainatate, Danut si-a descoperit marea pasiune. Iubitor de drumetii montane, el a descoperit magia caselor traditionale din lemn. Mergea adesea la oamenii saraci care locuiau in aceste case si le ducea in dar alimente. Nu le cerea nimic in schimb, doar le “spiona” constructiile.

Iar, atunci cand o familie din localitatea sa i-a dat pe mana o casa veche (familia pleca in Statele Unite si dorea sa demoleze casa), Danut a fost sigur ca acesta este visul lui: sa construiasca cu lemn vechi.

Intors din strainatate, Danut a inceput sa ridice case din lemn vechi recuperat, ajutat de cativa prieteni. Pe langa case, Danut Hotea construieste si chioscuri de gradina, casute din copac, verande, terase si multe altele.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *