Casieria S.C. VITAL S.A. din Baia Mare, bd. Republicii nr. 62 isi modifica programul de functionare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

S.C. VITAL S.A.  aduce la cunostinta utilizatorilor sai ca incepand cu 1 august 2018, casieria din Baia Mare, bulevardul Republicii nr. 62, va functiona in intervalul orar 08.00 – 16.00 de luni pana vineri.

Casieria este dotata cu POS, utilizatorii avand posibilitatea sa plateasca direct cu cardul. Mai mult, S.C. VITAL S.A. pune la dispozitia clientilor sai diverse modalitati de plata a facturilor de apa si canalizare, adaptate nevoilor utilizatorilor, astfel:

  • Plata online, direct de pe portalul web www.vitalmm.ro. Aceasta facilitate este disponibila gratuit pentru toti utilizatorii care au cont pe portal. Plata se poate efectua cu ajutorul unui card bancar valid VISA sau MasterCard.
  • Plata la comerciantii care au afisata sigla PayPoint sau Payzone, prin scanarea codului de bare a facturii care se doreste a fi platita.
  • Plata prin direct debit pentru clientii care au cont bancar deschis la Raiffeisen Bank.
  • Plata la ghiseele bancilor Alpha Bank, Banca Romaneasca sau Piraeus Bank prin scanarea codului de bare de pe  factura.
  • Plata la terminalele de plati Robotel BRD si Facturel Banca Transilvania, prin scanarea facturii care se doreste a fi platita.
  • Plata prin transfer bancar. Pentru identificarea platii este necesar sa precizati pe ordinul de plata codul client si numarul facturii.

Este important de stiut ca pentru toate modalitatile de plata puse la dispozitia clientilor nostri, NU SE PERCEP COMISIOANE.

Casierii S.C. VITAL S.A. Baia Mare:

str. Gheorghe Sincai nr. 21

Program de incasare: Luni – Vineri – 07.00 – 19.00

b-dul Republicii nr. 20

Program de incasare: Luni – Vineri – 07.00 – 19.00

b-dul Republicii nr. 62

Program de incasare: Luni – Vineri – 08.00 – 16.00

SC VITAL SA BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *