CASPEV Baia Mare oferta imprumuturi de pana la 10.000 lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

car caspev (2)Incepand cu luna decembrie 2015, Casa de Ajutor Reciproc (CAR) din cadrul CASPEV Baia Mare acorda membrilor sai imprumuturi de pana la 10.000 de lei, fata de limita anterioara de 6.000 de lei.

De asemenea, in cadrul CAR-ului s-au luat si alte masuri pentru cei care apeleaza la imprumuturi.

“Incepand din decembrie, la CAR am luat cateva masuri care sa incurajeze imprumuturile si care sa fie in avantajul celor care sunt in relatie cu CAR-ul. Dam imprumuturi pana la 10.000 de lei, ceeea ce inseamna cu 4.000 mai mult cat a fost pana in luna noiembrie.

Pentru cei care doresc sa-si reesaloneze sau sa-si esaloneze ratele pe un an si jumatate sau doi ani facem si aceasta facilitate. La fel, pentru cei care iau imprumuturi mai mari de 5.000 de lei si pana la doi ani, le reducem dobanda cu 20%. Pentru cei care iau 5.000 de lei, le reducem cu 10%.

De asemenea, le dam posibilitatea sa ia de patru ori soldul fondului social, ceea ce inseamna un stimulent pentru a lua o valoare mai mare. Pentru cei care se afla in dificultatea de a plati, am aprobat mai multe reesalonari, astfel incat oamenii sa-si poata plati toate datoriile”, a spus Stefan Lupsa, directorul CASPEV Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2