”Castane 2019”: 3 milioane de lei pentru 3 zile de distractii, proiectul a trecut. Afla aici, din ce partide politice provin consilierii locali care au fost de acord cu aceasta suma

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

3 milioane de lei vor iesi din visteria orasului Baia Mare pentru organizarea sarbatorii ”Castane 2019”. Proiectul de hotarare a primit astazi, 19 august, avizul consilierilor locali din Coalitia pentru Baia Mare, PSD, PMP si UDMR.

In schimb alesii din PNL, PER si Forumul German nu au fost de acord cu suma solicitata de executivul Primariei Baia Mare, acestia considerand ca e mult prea mare pentru 3 zile de sarbatoare.

Consilierul Cristian Niculescu Tagarlas a luat cuvantul in plen si a explicat de ce liberalii nu vor sustine proiectul. Ulterior, Daniela Bazarea a punctat si ea faptul ca alesii PER impartasesc aceleasi opinii cu colegii din PNL.

Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local PNL: ”Grpul liberal isi mentine pozitia exprimata in sedinta anterioara. Nu suntem de acord sa se aloce un buget atat de mare pentru trei zile de distractie. Noi suntem de acord cu aceasta sarbatoare care poate fi organizata intr-un mod decent, fara sa facem risipa. Asa cum am mai subliniat, banii pot fi folositi pentru dezvoltarea turistica din jurul Municipiului Baia Mare sau pe alte segmente mult mai importante pentru orasul nostru, decat sa-i alocam acestor trei zile de sarbatoare.”

Daniela Bazarea, consilier PER: ”Si noi suntem de acord cu liberalii si nu vom sustine acest proiect.”

Din cei 20 de consilieri locali prezenti in sala, 14 au votat favorabil, iar restul de 6 fie s-au abtinut de la vot, fie au votat impotriva. Proiectul de hotarare a trecut si astfel Baia Mare va avea organizarea sarbatorii ”Castane 2019” facuta cu 3 milioane de lei, pentru 3 zile de distractii.

Ana AVRAM

Mai multte detalii puteti citi dand click pe link-ul de mai jos.

Proiectul “Castane 2019” a fost respins astazi in sedinta de Consiliu Local. Vezi aici, ce s-a intamplat

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *