Castane 2019: Amenzi aplicate pentru nereguli la zeci de societati comerciale si persoane fizice

Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au verificat sambata, 28 septembrie, mai multi agenti economici.

Este vorba despre administratorii a 52 de societati comerciale si 18 persoane fizice, care desfasurau activitati comerciale in cadrul evenimentului Castane.

“Pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, sase pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si sapte pentru abateri de la O.U.G. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 61.500 de lei. Totodata au fost confiscate obiecte de imbracaminte pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta, produse alimentare cu termen de valabilitate expirat si au fost ridicate diferite sume de bani, in valoare de 1.500 de lei”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Bancos Ioan

    dar despre lipsa de igiena de la standurile unde se pregatea mancare? v-ati uitat cum lucrau cu mainile goale, fara sa aiba manusi. Cum e posibil sa prepari mancare fara apa curenta, canalizare si norme de igiena? dupe ce s-a dus la weceu la un restaurant si nu s-a spalat pe labe, a venit umflatul inapoi la stand si a inceput sa puna mici si carne pe gratar. halal cultura la baimareni! neam de toparlani si taranoi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2