Castane 2019: Aproximativ 80 de agenti economici, prezenti la Targul “Rivulus Dominarum”. Afla aici, la ce ora se deschide expozitia de la Sala Sporturilor, dar si programul de vizitare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Targul de produse “Rivulus Dominarum”, aflat la cea de-a XXVII-a editie, se va desfasura in perioada 27-29 septembrie, la Sala Sporturilor “Lascar Pana”. Deschiderea oficiala va avea loc vineri de la ora 12.00.

La expozitia de bunuri de larg consum si-au anuntat participarea aproximativ 80 de agenti economici. Astfel, vor fi prezentate: textile, produse alimentare, materiale de constructii, panouri fotovoltaice, piese de mobilier, sobe, seminee, autoturisme, utilaje agricole precum si multe alte produse.

Targul poate fi vizitat in ziua de vineri, intre orele 12.00-21.00, iar sambata si duminica intre orele 11.00-21.00. Pretul unui bilet va fi de 1 leu.

Florentin-Nicolae Tus, presedinte CCI Maramures: ”In acest an, manifestarea ”RivulusDominarum”va cunoaste o amploare deosebita. Alaturi de cele 35 de firme din Romania care vor participa la expozitie, vor fi prezente si numeroase companii din Republica Moldova, din Slovacia si din Ucraina. Cei mai multi straini vor veni din Republica Moldova, tot aproximativ 35 de companii, care vor expune produse diverse si foarte atractive pentru publicul larg.

Printre acestia se regasesc producatori renumiti de vinuri, companii din domeniul decoratiunilor, cosmeticelor, producatori in domeniul marochinariei, confectiilor si al produselor alimentare. Toate acestea in cadrul expozitiei ”Republica Moldova prezinta”, eveniment inclus in expozitia RivulusDominarum, organizat in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova si realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Maramures”.

Evenimentul este organizat in cadrul Sarbatorii “Castane 2019” de catre Camera de Comert si Industrie Maramures:

“Manifestarea este una dintre cele mai mari expozitii de bunuri de larg consum din Nord-Vestul României care, in decursul celor 27 de ani, a devenit o traditie pentru producatorii si comerciantii ce au dorit sa se promoveze pe piata maramureseana. In 2018, peste 10.000 de vizitatori au trecut pragul Rivulus Dominarum.”

Foto-Arhiva ZiarMM.ro // Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1