UPDATE – CASTANE 2019: Modificari in programul concertelor de duminica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE – Azi dimineata au intervenit modificari in programul Castane 2019, la scena de pe bulevardul Unirii:

Ora 18:45 – Mira & Band

Ora 19:35 – Antonia

Ora 20:25 – Inna

Ora 21:15 – Carla’s Dreams

Ora 22:15 – Delia

Ora 23:15 – DJ Burak Yeter

La ora 20:00, la scena de pe strada bulevardul Unirii de la Castane 2019 ne asteapta Mira&Band sa fredonam impreuna cu ea super-hitul ,,Strazile din Bucuresti”.

Tinerii sa-si celebreze iubirea, seniorii sa-si aduca aminte cu nostalgie de clipele fericite ale tineretii si cu totii sa ne bucuram de aceste zile de sarbatoare ale orasului nostru.

Hai sa-ti cant sa-ti amintesti…

Antonia, una din cele mai sexy aparitii din muzica romaneasca, un artist deosebit de sensibil si mama a 3 copii, se numara printre vedetele care au sosit deja in Baia Mare si va concerta la Castane 2019 de la ora 19:35.

ANTONIA este cunoscuta publicului din tara noastra pentru piese care au devenit hituri precum “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea” si colaborari cu INNA, Carla’s Dreams, Puya, Holograf, Jay Sean si VUNK. Unul dintre cele mai recente single-uri ale artistei este “Matame” si are aproape 19 milioane de vizualizari pe YouTube, este in topurile radio si TV si a fost licentiata worlwide de Sony Music.

Inna vine la 20:25 sa concerteze pe scena Castane 2019! Inna este una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare, una dintre cele mai mari fenomene muzicale ale ultimilor ani care a reusit sa isi raspandeasca hiturile in toate cele 4 zari ale lumii: Europa, Asia, America Latina, SUA si Orientul Mijlociu, reusind sa scoata hit dupa hit. Cu hituri ca “Hot”, “Sun is UP” si “Déjà vu”, Inna a castigat numeroase premii a devenit prima si singura artista care a ajuns la 1 miliard de vizualizari pe YouTube.

Delia prezinta la 22:15 pe scena Castane 2019 cel mai recent single ”Sa-mi canti”, o super piesa de dragoste, cu mesaj emotionant, compusa de artista cu The Motans. Sa cantam impreuna despre dragoste, emotie si pasiune impreuna cu Delia.

DJ Burak Yeter este asteptat sa mixeze timp de 2 ore, cum obisnuieste, iar noi baimarenii sa nu ne lasam mai prejos si sa dansam pe beat-urile ce vor rasuna din boxele scenei. Dj Burak Yeter este cel ce te cucereste de la primul play si este prezent in ultima seara Castane 2019 de la ora 23:15.

A spart topurile cu Tuesday si are trei scoli de DJ-ing deschise. Isi doreste le insufle tinerilor pasiunea pentru muzica electronica, punand accent pe viitor. Cu siguranta Burak Yeter va crea senzatie in ultima noapte a Castane 2019! Un one-man show de exceptie!

Alexandra GHITESCU

Foto: Dani COTET

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1