septembrie 26, 2021

Castane 2019: Trei seri incendiare cu ATB, Paul van Dyk si Burak Yeter. Detalii despre DJ, gasiti in articol

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ATB, Paul van Dyk si Burak Yeter, de-a lungul carierei lor, au reusit sa se faca remarcati prin creatii muzicale unice, care le-au dus numele pe primele locuri in cele mai importante TOP-uri din lume, iar piesele lor, si acum, sunt ascultate de milioane de oameni. Cei trei DJ vor fi prezenti pe scena de la Sarbatoarea “Castane 2019”.

Pentru cei care nu-i cunosc, vom face o scurta prezentare a fiecaruia.

ATB

ATB pe numele sau real André Tanneberger este un DJ german, muzician si producator de muzica trance, dance, chill out. Acesta si-a inceput cariera muzicala la grupul de muzica dance Sequential One. A fost creierul grupului din 1993 si pana in 2002. In 1998, Tanneberger a optat pentru o cariera solo sub numele de ATB.

Prima lui piesa s-a numit 9pm (Till I come) si a fost inclusa in albumul „Movin’ Melodies”, care s-a clasat pe primul loc in topurile din Marea Britanie, de la acea vreme. Melodia contine un riff de chitara care a devenit extrem de popular. Acest sunet de chitara, a devenit marca inregistrata a afisarii sale timpurii. ATB continua sa evolueze si sa se schimbe ceva cu fiecare album pe care-l creaza. Stilul lui curent include mai multe voci si sunete variate, cu multe note de pian.

Paul van Dyk

Paul van Dyk, pseudonimul lui Matthias Paul, este unul dintre cei mai de succes DJ internationali. Artistul a crescut in Germania comunista si pentru ca in comunitatea din care facea parte nu exista o cultura vasta, Paul van Dyk asculta radio-ul. Astfel, acesta si-a descoperit pasiunea pentru muzica dorindu-si enorm sa creeze un gen de muzica diferita, unica.

In prima parte a anului 1990 Paul van Dyk mixa des in cluburile din Berlin, iar in 1994 a reusit sa isi lanseze primul album intitulat “45 RPM”. Doar lansarea celui de-al doilea album, “Seven Ways” l-a asezat in TOP 100, urmat de single-ul “For An Angel,” ceea ce i-a adus elogii mondiale. Atunci cand Paul van Dyk a scos pe piata mondiala “Out There & Back” in 2000, a fost clar ca muzician-ul ar avea mai mult de oferit decat semnatura sa in cluburi si remix-urile care l-au facut deja unul dintre cei mai influenti DJ si producator din toate timpurile.

Burak Yeter

La varsta de 22, Yeter, de nationalitate turca, a intrat in recunoastere prin castigarea Burn & Dance Contest DJ Heat MTV 2004 si a concertat la MTV Dance Floor Chart Party in Malta. In acelasi an, el a ocupat locul doi in Miller Maestru Dj Contest, castigand el insusi un loc respectabil pe scena EDM. Albumul de debut al lui Yeter, For action[5], a fost lansat la casa de discuri DSM in anul 2005. Este primul sau album solo ca DJ si a fost lansat la nivel mondial. Al doilea album al sau a aparut in anul 2007, For message volume 2. Tema aleasa de artist a fost legata de sustinerea cresterii gradului de constientizare a incalzirii globale.

Dupa zece ani de succes, Burak Yeter a inceput o noua pagina in cariera sa cu proiectul sau “New World”-melodii noi cu o lume noua. Single-ul “Tuesday”, a reusit sa ajunga la #1 pe iTunes, Spotify, Shazam, Apple Music si YouTube in mai multe tari, si a devenit una dintre piesele cele mai remarcabile, castigand astfel Platinum Award, dar si Premiul de aur.

Cei trei vor urca pe scena amplasata pe Bulevardul Unirii, dupa cum urmeaza:

ATB-vineri, 27 septembrie 2019
Paul Van Dyk-sambata, 28 septembrie 2019
Burak Yeter-duminica, 29 septembrie 2019

Astfel, baimarenii sunt asteptati sa participe la cele trei seri incendiare, organizate de Primaria Baia Mare si Consiliul Local Baia Mare.

Informatii redactate-wikipedia // Foto 1- ATB FB

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2