Castane 2019: Vineri se da startul concertelor la cele doua scene. Afla aici, mai multe informatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maine, 27 septembrie, se anunta o seara incendiara la scena amplasata pe Bulevardul Unirii, unde vor evolua Mark Stam, Feli, Holograf, Loredana, Smiley si ATB. Spectacolul va incepe la ora 19.00.

Si in centrul vechi baimarenii sunt asteptati, tot la scena. Astfel, de la ora 17.00 copiii vor putea canta si dansa cu Gasca Zurli, iar de la ora 19.00, Mirabela Dauer, Catalin Crisan, Florin Chilian si Mircea Baniciu ne asteapta sa participam la concertele lor unde, alaturi de ei, vom putea canta melodiile cunoscute de noi toti.

Asadar, nu va faceti alt program deoarece ar fi pacat sa ratati evenimentele artistice organizate de Primaria Baia Mare si Consiliul Local Baia Mare atat pentru maine seara cat si pentru urmatoarele doua seri.

Sambata, 28 septembrie, pe Bdul Unirii, de la ora 20.00, vor concerta: Ioana Ignat, Irina Rimes, Vunk, Paul Van Dyk si B.U.G. Mafia. Tot sambata, in centrul vechi, de la ora 17.00 va avea loc spectacolul de muzica clasica-Baia Mare Simphony Orchestra.

Duminica, 29 septembrie, la scena de pe Bdul Unirii, de la 20.00 vor fi: Mira & Band, Antonia, Inna, Carla’s Dreams, Delia si Burak Yeter, iar in centrul vechi, de la ora 15.00, se va desfasura Regalul folcloric cu Ansamblul National ”Transilvania” si Ansamblul Profesionist ”Dragan Muntean” din Deva.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole