Castelul Neuschwanstein este principala atractie pentru turistii care viziteaza Germania

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Castelul Neuschwanstein din Bavaria, parcul de distractii Europa-Park si catedrala din Koln sunt, in aceasta ordine, cele mai preferate locuri de catre turistii straini care viziteaza Germania, arata rezultatele unui sondaj publicat marti de Oficiul National de Turism al Germaniei (DZT), transmite AFP citata de Agerpres.

In top zece se mai regasesc micul oras medieval Rothenburg ob der Tauber din Bavaria, locul patru, Zidul Berlinului, locul cinci, castelul Heidelberg din landul Baden-Württemberg, locul sase, celebra poarta Brandenburg din capitala Germaniei, locul sapte, stanca Lorelei din valea Rinului, locul opt, lacul Constanta din landul Baden-Württemberg, locul noua, si Oktoberfest din Munchen, locul zece.

Alte locuri preferate de turistii straini sunt biserica Frauenkirche din Dresda, locul 18, palatul Sanssouci din Potsdam, locul 22, si targul de Craciun de la Nuremberg, locul 52.

Toate aceste locuri figureaza printre cele 100 de locuri si evenimente mentionate de turistii straini in cadrul sondajului realizat de DZT in randul a aproximativ 11.000 de persoane intervievate. Potrivit DZT, 21 din cele 39 de locuri din Germania inscrise in patrimoniul mondial al Unesco fac parte din cele 100 de destinatii preferate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1