Castelul Pocol, predat de CJ catre Primaria Baia Mare

castelul pocolCastelul Pocol de pe Valea Borcutului va fi preluat de catre Primaria Baia Mare de la Consiliul Judetean Maramures.

Alesii locali au adoptat luni o hotarare ce vizeaza transferul cladirii, la sedinta participand si Zamfir Ciceu.

Castelul urmeaza sa devina o cladire culturala dupa ce va fi reabilitat. La rectificarea bugetara din luna iulie vor fi alocati primii bani pentru realizarea unui studiu de fezabilitate.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. ioan din vale

    Domle, io citesc bugat de des da ma supara artrita si ii greu de scris si pa tastatura. Mo terminat munca in bai si umezeala care trage pa aci in vale.Bine ca nu ploua sa-mi intre si apa in ograda, nu-i ajute ala sfantu lu vasalie lu barbul. ca malu ii tat surpat si d… o facut strazile colo sa la tiganii din alecsandri da la baimarenii de 4 generatii nu are vreme. vinitura de umflat. Am si io o mirare. Oare lo palit pe dom primar, traiti domn Catalin, zaduful de vara. Adicatelea aia smekeri de la judet lasa castelu sa marga de rapa si sa se surpe si cand e gata sa pice gramada, hai ca-l dam la oars, sa-l repare aia. Da de ce nu l-o dat acu 20 de ani ca nu ajungea colonie de sobolani si cacastoare pt tiganii din zona. Ha? Nu mai bine ar baga banii sa faca malu aici pe vale?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1