Cat costa sa inlocuiesti un ecran de iPhone 6

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Apple a publicat pe pagina de suport de produs, preturile pe care le va percepe pentru depanarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Acestea sunt impartite pe trei categorii, in functie de componentele care necesita inlocuirea, scrie hit.ro.

Avem astfel “deterioararea ecranului, “baterie si alimentare” si “alte “defectiuni”.

Desigur, la toate preturile pe care le aveti mai jos (valabile in SUA) se adauga diverse taxe percepute de fiecare tara.

1. Deterioararea ecranului

Inlocuirea ecranului iPhone 6 (4,7 inch) costa 109 dolari, in timp ce schimbarea display-ului pentru iPhone 6 Plus (5,5 inch) costa 129 de dolari. Chiar si in cazul in care ati optat pentru AppleCare+, exista o taxa de 79 de dolari perceputa pentru inlocuirea ecranelor.

2. Inlocuire baterie

Apple ofera o garantie de un an pentru bateria iDevice-urilor. Dupa aceasta perioada, utilizatorii vor plati pentru inlocuirea bateriei 79 dolari, plus o taxa de 6,95 dolari pentru livrare.

3. Alte defectiuni

Categoria “alte defectiuni” cuprinde orice alta problema in afara de cele cu ecranul sau bateria, iar costurile pot ajunge pana la 299 de dolari in cazul iPhone 6 si p;ana la 329 de dolari pentru iPhone 6 Plus, functie de cat de grava este defectiunea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *