Cat va castiga Stefan Hrusca din colinde in acest an

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Artistul maramuresean Stefan Hrusca se pregateste pentru un nou sezon de colinde, incepand cu data de 28 noiembrie si pana in 23 decembrie, interval in care va canta si in Baia Mare.

Conform Libertatea, in toata aceasta perioada, Hrusca va aduna aproximativ 200.000 de euro din cele 28 de concerte pe care le va sustine in tara si nu numai.

Turneul de colinde incepe in Paris si se incheie la Iasi, cuprinzand multe aparitii pentru firme private, existand si zile in care artistul are programate si cate doua recitaluri. Surse din industria muzicala sustin ca tariful lui Hrusca variaza intre 7.000 si 12.000 de euro, incasarile putand creste simtitor la unele spectacole cu bilet.

Conform informatiilor aparute in presa, in Canada, Hrusca locuieste intr-o casa generoasa, evaluata la jumatate de milion dolari, iar sotia lui lucreaza la o companie IT aflata sub contract cu administratia canadiana, mai scriu cei de la Libertatea.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

  1. ioan

    cata nesimtire umana poate avea acest flamand debani. care in fiecare an de decembrie vine canta. si se duce cu banii jdemii deeuro in canada, mai terchea. fa si tu dinbanii aia. un trotuar, unperete, uncacat ceva. nuveni cu sacul gol. ca un flamand il umpli. si apoi pleci.. rusinos. te..a ridicat. paunescu. ca sa fii om nu un neam de straita anuala !!!!!!! rusinos. ce faci. mai. ramii in canada. ca unii te vom. uri. pentru. atitudinea ta asta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2