Catalin Chereches, amenintari pe fata. Limbaj abject folosit pe Facebook (FOTO)

“O sa te dau in judecata si o sa trebuiasca sa iti vinzi si mizeria din casa ca sa imi platesti daunele”.

Amenintari si afirmatii defaimatoare! De asta a avut parte o baimareanca, dupa ce l-a contrazis pe Catalin Chereches pe Facebook. Pentru ca nu a fost de acord cu unele din afirmatiile sale, respectabila doamna s-a trezit amenintata de fostul primar baimarean, care a recurs la un limbaj abject, in incercarea sa de a o intimida pe baimareanca si a o determina sa nu il mai contrazica in spatiul public.

Randurile reproduse mai jos ne lasa fara cuvinte, “baiatul bun” Catalin Chereches aratandu-ne adevarata sa fata.

Reactia tanarului fost primar nu este unica. De la punerea sa in libertate, acesta a amenintat si jignit zeci de baimareni, in tentativa sa de a-si impune din nou suprematia in Baia Mare.

Toate persoanele amenintate sau defaimate de Catalin Chereches prin intermediul internetului sau chiar direct sunt asteptate sa trimita dovezile aferente pe adresa de mail a redactiei: ziarmmro@yahoo.com.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

9 Comments

 1. mmm

  mda … asta e limbajul lui bun, poate si mai rau … un lacheu cu fitze de diva …. de aia e rau sa ai bani and esti si prost si prost crescut … ca inepi sa te crezi zeu printre oameni … cand nu esti defapt decat un parvenit, fara bun simt ….

  Reply
 2. Attila

  Sincer, eu as fi curios ce a zis doamna de l-a facut sa reactioneze asa. Nu e scuzabil, nici vorba, sub nicio forma un astfel de limbaj. Dar de unde a pornit aceasta iesire cred ca e foarte important. Solicitarea mea e deci sa faceti publica si discutia ce a generat reactia lui kk.

  Reply
 3. Doru

  Si RESPECTABILA DOAMNA ce azis? Asa de curiozitate, ca sa pot vedea tabloul intreg. Cred ca asa se procedeaza. Ce a determinat o astfel de reactie ? Defaimarea e reciproca sau nu? Asa eu vad doar un text scris la care ati pus o poza.

  Reply
 4. Adi

  In ce context?? Nu sunt de acord cu limbajul, dar e foarte important contextul… Doamna ce a spus?

  Reply
 5. Jalnica

  Nici cu doamna nu imi este rusine. 🙂 “Oare pe toti o sa-i dea in judecata cine spune adevarul ???”

  Greu cu “limbu’ roman”.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1