Catalin Chereches, din nou in Primaria Baia Mare. De ce?

Desi se afla sub control judiciar avand interdictia de a exercita atributiile de primar, Catalin Chereches sfideaza justitia si bunul simt, continuand seria demersurilor discutabile din punct de vedere al respectarii restrictiilor impuse de instanta.

ZiarMM a informat si a produs probe video despre prezenta repetata a primarului inculpat pentru fapte coruptie in cladirea Primariei, aratand ca acesta isi foloseste biroul in scopuri legate de functionarea administratiei locale, tinand sedinte cu consilierii locali ai Coalitiei. Mai mult de atat, Chereches convoaca directorii din Primarie in sala mica de sedinte, tine cu acestia sedinte de lucru in care le reproseaza functionarea administratiei si starea municipiului, actiuni care sunt apreciabiale ca fiind exercitari ale atributiilor interzise.

Tot in spatiile muncipalitatii, primarul inculpat convoaca si tine sedinte cu membrii Consiliului de Onoare si reprezentantii tinerilor, existand informatii potrivit carora are intentia sa convoace si Consiliile civice de cartier.

Mai mult de atat, astazi, 17 februarie, profitand de faptul ca era ziua de nastere a viceprimarului Noemi Vida, Catalin Chereches s-a prezentat din nou in sediul Primariei Baia Mare, convocandu-i pe directorii institutiei la o noua
trasare de sarcina, in prezenta acesteia.

Ce dovezi mai sunt necesare pentru a constata starea de incalcare a restrictiilor impuse de Curtea de Apel Cluj, cine trebuie sa constate si sa sesizeze DNA despre modul in care se comporta primarul aflat sub control judiciar?

ZiarMM solicita un punct de vedere din partea institutiilor statului abilitate in acest sens, informatii care vor fi facute publice si aduse la cunostinta baimarenilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

16 Comments

 1. gelu

  DNA trebuie sa actioneze si sa stopeze aceste fapte abuzive. Primarul inculpat nu are ce cauta in institutie, mai ales ca are restrictie sa-si exercite atributiile. Chiar suntem tinuti, 100.000 oameni, de fraieri in acest oras? Acum de ce nu iese nimeni in strada? V-ati mobilizat pt o ordonanta a guvernului si tolerati situatia din oras. DE CE?

  Reply
 2. Cetatean

  Doamna general Viorica Marincas va rog sa luati masurile legale, in caz contrar va promit ca toata aceasta porcarie va aparea in toata mass-media centrala si de ce NU si la organismele europene abilitate !!!!

  Reply
  1. observatorul

   Nu are cum sa ia nici o masura ca doar a facut-o Catalin Chereches , cetatean de onoare al Baii Mari , pe Doamna Chestor Viorica Marincas !

   Reply
 3. Danny

  Acest KK Iinculpat sfatuit de acolitii sai si de mamita liberala i isi bate joc de baimareni. De vina este si justitia si politia si onor Coalitia.Iar in ceea ce priveste Consiliul de onoare ,alte comisii,si Consiliul de onoare directorii din Primarie ,daca mai au o farama de respect fata de cetataneii acestui oras ar trebui sa nu se prezinte la întâlnirile si sedintele acestui personaj paranoic.si toxic pentru municipiul resedinta de judet.Locul lui este in alta parte ,la Gherla sau Tautii de Sus.

  Reply
 4. Pop Tudor

  Foarte bine face ! Mai ales ca se intalneste cu tinerii, am inteles ca sunt tineri care au multe proiecte pentru oras iar dansul ii sfatuieste, si va mai spun un lucru nu dansul ia chemat ci ei l-au rugat sa-i ajute cu sfaturi despre cum sa faca aceste proiecte, pe care banuiesc ca o sa le dea si presei.

  Reply
  1. Rodrigo

   Ai face foarte bine sa taci si sa nu il incurajezi sa ajunga din nou la inchisoare, daca il iubesti atat de mult pe un infractor care a facut praf orasul asta. Lasa vrajeala cu tinerii si cu proiectele. Suntem in rahat pana in gat. Habar n-ai despre ce vorbesti. E un dement si instanta ne va scapa de el cat de curand.

   Reply
  2. IOAN

   Tudor, desi am dubii ca asa te cheama si nu…Simona sau alta angajata servile, tu chiar vorbesti serios?Chereches ii poate invata cel mult cum sa fure din banii publici, sa insele, sa minta si sa profite de cei din jur. Hai sictir!

   Reply
   1. pupaza din tei

    ce prolific.. ești Ioaneee! unde te pot întâlni? fără dubii și nu pă sait, binențeles!!!!

    Reply
    1. Iustin

     Apoi ma Simona V. multumam ca m-ai informat ( aici e defecul meu cu securitatea ) DECI tu esti pupaza din tei !!!

     Reply
    2. gelu

     vai Simoooooo, daca nu ai fi anorexica si femela rechin mai ca m-as substitui lui ioan. Sapa in continuare pe tarlaua strapanului tau. Spor!

     Reply
 5. Emil

  Oameni buni daca tot face abuzuri si vede ca nu are sanse in politica sa se alature bunului sau prieten Iustin si sa-i devina vicar si apoi vai de toti popi care se vor inchina acestui penal. In ceea ce priveste schimbarea executivului primariei sa nu ne miram avem cel mai slab consiliu local care executa intocmai ordinele penalului primar.

  Reply
 6. Anton

  Toata brambureala din primaria Baia Mare se datoreaza in buna masura lui Chereches care se bazeaza pe coalitia pe care el a format-o in interesul lui in primul rand; apoi, noi avem un prefect care are biroul vis a vis de primarie dar care niciodata nu a facut nimic pt.normalizarea lucrurilor nici cu dezapezirea orasului si acum nici cu cazul Chereches unde nu se poate lucra avand in vedere imixtiunea inculpatului. Iar Chereches profita caci tara noastra nu are guvern decat pe hartie, si deci nu are cine sa-l traga la raspundere. Si orasul sufera si va suferi in continuare prin degradarea vietii sociale si economice. Vinovati sunt si consilierii din opozitie care nu sesizeaza situatia la MAI si MJ, daca mai jos nu au acces.

  Reply
 7. Ioan

  Condițiile respectării Controlului Judiciar, după cum a spus Instanța, sunt monitorizate de cei din Poliție !
  Aici e buba..
  .Daca cei din Poliție nu sesizează INSTANTA asupra nerespectării condițiilor impuse….celelalte instituții sunt legate de mâini și de picioare !
  Deci oameni buni, faceți nenumărate plângeri despre acest lucru …Așa până la urmă ,CINEVA, va trebui să facă ca lucrurile să se miște…ALTFEL…. MAFIA din MM …lucrează în continuare
  !!!
  Odată și odată trebuie STARPITA !

  Reply
 8. nelu

  De ce doarme justiția Română? De ce Ministerul de Interne nu vede ce fel de inspector șef are Poliția Maramureș? De ce presa din Maramureș este în continuare obedientă primarului penal Cherecheș? (Onor puținilor jurnaliști băimăreni care nu și-au trădat meseria!). De ce procurorii și magistrații nu văd faptul că inculpatul Cherecheș nu respectă hotărârea judecătorească, cea care îi interzice să se amestece în treburile Primăriei? De ce șefa Poliției o face pe surdomuta? Pentru că a fost făcută cetățean de onoare de către penalul Cherecheș? Au fost atâtea sesizări despre cum doamna generăleasă și-a construit vila. De ce Guvernul nu investighează aceste sesizări? Este corect faptul că, în timp ce penalul Cherecheș era cercetat penal, el a declarat/o cetățean de onoare pe doamna polițistă Marincaș? Care sunt dedesubturile acestei mișcări care pute? De ce redactorii șefi ai ziarelor care au publicat la comandă publicitară enorm de multe comenzi ale penalului Cherecheș, acum, după ce a trecut atâta timp și el nu plătește pentru ca a comandat, de ce, ei, redactorii șefi, nu îl acționează pe primarul penal în instanță pentru a/și plăti datoriile? Nu cumva pentru că acești redactori șefi sunt mituiți? Nu pentru că primarul penal le-a angajat nevestele ba pe la biroul de parlamentar, ba pe la Primărie, cu salarii umflate din banii Primăriei și cu mașină la scară pe cheltuiala Primăriei? A se vedea multitudinea de infracțiuni comise în redacțiile din Baia Mare: dare și luare de mită, urmate de amenințări și șantaj la adresa celor care au luat mita, falsuri în documentele contabile, spălare de bani murdari și etc. De ce este atâta tăcere în jurul dosarelor penale ale primarului suspendat Cherecheș? Domnilor magistrați și domnilor polițiști, încercați să răspundeți la aceste întrebări și veți vedea de ce moare un municipiu și de ce moare presa din Baia Mare. Inițiativa pentru o presă adevărată în Baia Mare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1