Catalin Chereches, plasat in arest la domiciliu

catalin-cherechesCatalin Chereches a fost plasat in arest la domiciliu in urma unei decizii a Curtii de Apel Cluj.

“Admite cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv formulata de catre inculpatul C. C., in baza dispozitiilor art. 242 alin. 2 C.proc.pen. cu masura arestului la domiciliu prev. de art. 218 si urmatoarele C.proc.pen. Dispune punerea de indata in libertate a inculpatului C. C. de sub puterea MAP nr. 23/UP/27.04.2016, emis de catre Tribunalul Cluj, daca nu este arestat in alta cauza.

In baza disp. art. 221 alin. 1, 5 Cod procedura penala impune inculpatului obligatia de a nu parasi imobilul situat in Baia Mare. In baza art. 221 alin. 2 Cod procedura penala pe durata arestului la domiciliu inculpatul are urmatoarele obligatii: a) sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat; b) sa nu comunice direct sau indirect cu martorii din dosarul nr. 256/P/2015 al D.N.A. – Serviciul Teritorial Cluj In baza art. 221 alin. 4 Cod procedura penala atrage atentia inculpatului ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a masurii sau obligatiilor ce ii revin, masura arestului la domiciliu poate fi inlocuita cu masura arestarii preventive.

In baza art. 221 alin. 8, 9 Cod procedura penala supravegherea va fi exercitata de Biroul de Supraveghere Judiciara din cadrul Serviciului Investigatii Criminale a Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

Potrivit art. 275 alin. 3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat cu prezenta cerere raman in sarcina acestuia. Definitiva. Pronuntata in sedinta camerei de consiliu, azi, 10 august 2016”, se arata in decizia Curtii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

11 Comments

 1. mmm

  gretos … cand ma gandesc ca o sa respir acelasi aer cu penalul asta infect care a furat milioane de euro din banii nostrii, mi se face scarba …

  Reply
 2. Tibor Vaida

  Superprofesionistii de la lingualmm.ro au scris in articolul de bun-venit al gurului lor ca instanta a decis punerea in libertate imediat a lui Ca c. Vai de steaua lor. Am scris si un comentariu pe care desigur l-au sters. Si tot nu imi vine sa cred ca atatia imbecili din Baia Mare au putut vota cu asa o scursura a societatii.

  Reply
 3. baimarean

  domnule Vaida ,Ti-au publicat si ceilalti comentariul . sunt perfect de acord in plus ti-as propune
  sa candidezi pentru primarie caci acolo se va ajunge curand si promit , din putinul care il am daca faci
  treaba cat de cat , nmai mult ca Anghel si mai putin dar folosItor decat C.C. adun ghips si moltar pentru
  pentru o statuie veritabila .

  Reply
 4. Zoli

  Cine fura o paine sta la puscarie,cine fura milioane de euro sta linistit acasa!Justiti a in Romania e egal cu zero,intotdeauna ii scapa pe cei mai mari hoti si nemernici!Bravo!Am ajuns (din nou) la stiri ca tara sa rada de orasul nostru si innapoiatii (unii) care locuiesc in ea!Pentru cei care l-au votat pe acest hot le propun un loc de pelerinaj unde sa se inchine,sa aduca flori si sa-si spuna offurile la ”cel care pune suflet”!

  Reply
  1. Attila

   O fina observatie. Arestul la domiciliu este oricum o masura extrem de inegala, deci cam neconstitutionala. Una e sa stai in arest la domiciliu pe Horea 46, alta pe Luceafarului 13.

   Reply
 5. Elena

  Radu Tolas, Anamaria Somay, Grigore Ceascai, Nicolae Goja, Gheorghe Parja si Viorica Parja să se ia de mîini si sa se duca în vizita la tatucul lor arestat la domiciliu. Ați vazut ce a scris azi Graiul? Scrie asa: Catalin Chereches, pus deîndata în libertare. Ce fel de libertate daca se afla în arest la domiciliu? Cine v/a învățat să vă faceți astfel meseria de ziarist?

  Reply
 6. Tibor Vaida

  Domnule baimarean. Cei de la lingualmm.ro mi-au publicat al doilea comentariu in care folosesc eufemisme( daca sti ce sunt). Iar daca vrei sa ridici statui nu cred ca esti in masura sa apreciezi meritul cuiva . Cred ca esti unul din aceia care cred ca daca unul ca si Ca c fura, dar face ceva si pentru oras inseamna ca merita o mica statuie ca ne-a scos din mizerie.

  Reply
 7. Roman

  Băimărean este unul uns intr-o functie publică grasa de Kake , desi n merită !
  Ii ciuguleste în continuare în palmă, sperând să-și păstreze funcția în continuare !
  Va regăsiți, mister băimărean ? :

  Reply
 8. Tibor Vaida

  Se pare ca arestul la domiciliu inseamna plimbari de unul singur prin oras pentru dl. Ca c. A fost vazut azi . Asta da viata de arestat.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1