Catalin Chereches, pus sub control judiciar. I-au interzis sa intre in Primarie

catalin-cherechesProcesul in care Catalin Chereches este judecat pentru luare de mita a avut primul termen de judecata, care s-a derulat, miercuri, la Tribunalul Cluj. Judecatorul l-a plasat pe primarul din Baia Mare in stare de control judiciar, scrie evz.ro.

Catalin Chereches a cerut la primul termen de judecata ca principalul denuntator, Cristian Span, un om de afaceri din Maramures, sa fie audiat la urmatorul termen, astfel incat sa isi poata construi o aparare potrivita, judecatorul fiind de acord.

Cu toate ca a fost pus sub control judiciar, Chereches nu poate merge la Primarie. Practic, Marinel Rob ramane primar interimar.

Hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu contestatie de procurorii DNA.

In alta ordine de idei, dosarul de fond al lui Chereches a fost amanat pe 26.01.2017 pentru administrarea probatoriului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. Cornel

  Ma bucur ca este liber. Sper sa alunece pe gheata de sub zapada si sa isi rupa mana , piciorul. Si sa isi lovesca masina in centrul orasului. Asa cum au patit cateva sute de Baimareni.

  Reply
 2. mmm

  mna Kake, te astept cu lopata in mana la mine la garaj si bloc …si daca tot vi te rog sa calculezui cati bani ai furat din banii publici sa ii imparti la numarul de locuitori si sa mi aduci suma cuvenita …

  Reply
 3. Emil

  Deschideti ” Actualmm”, cati “pupicuristi” pot sa existe nu mi-am inchipuit! ( Vis-a vis de eliberarea lui KK)

  Reply
 4. Viorel

  Domnul Cătălin cherecherș să convoace o conferință de presă cu participarera jurnaliștilor foarte independenți Gheorghe Pârja,, Viorica Pârja, Nicolae Goja, Radu Țolaș, Anamaria Somay și Grigore Ceascai. Doar atunci băimărenii vor fi corect informați despre ce se întâmplă în Baia Mare…

  Reply
 5. Danny

  Ce sa caute infractorul kk in Primarie ?Nu-i de ajuns ca mamita cea grijulie a ajuns in Parlament ,prin aranjamente dubioase ale oportunistilor din PNL Maramures ?Lamentabil mod de a face politica.

  Reply
 6. Zoli

  Domnul Viorel i-a ironizat pe Kake și pe cunoscuții jurnaliști obedienți. Asemenea jurnaliști trebuie tratați de opinia publică și de Justiție ca și complici ai primarului penal. Fără o presă aservită, formată prin mituire, Kake nu ar fi reușit să-și bată joc de un municipiu întreg. Jurnaliștii onești din redacții sunt gata să depună mărturii pentru a se face dreptate. Baia Mare merită o presă onestă!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1