Catalin Chereches recidiveaza: A ramas fara permisul de conducere

Primarul aflat sub control judiciar se considera deasupra legilor pamantesti, mai ales de cand a devenit apropiat de ierarhii bisericii ortodoxe. O parte a presei mentioneaza toate evenimentele la care participa, anuntand prin titluri gen „breaking news”, ba ca i se ridica controlul judiciar, ba ca revine la primarie „probabil” din luna mai 2017, aspecte ale manipularii folosite pentru intoxicarea baimerenilor.

Zeci de fotografii sunt postate pe site-urile de socializare, imagini in care cel reales ca primar in arest, inculpat fiind pentru fapte de coruptie, sta langa episcop si soborul de preoti, in fata mirenilor si nu intre ei, gest simbolic care arata ca el este deasupra credinciosilor, persoana care beneficiaza de acordul fetelor bisericesti pentru faptele sale. In loc sa fie mustrat si trimis la penitenta intr-o manastire, este mentionat in predici ca individul mesianic fara de care orasul ar sucomba in saracie.

Nu se spune nimic in presa despre abaterile savarsite de Chereches, cea mai recenta petrecuta in 17 aprilie, in ziua de Pasti, cand dupa o noapte de peregrinari pe la lacasele de cult si baia de multime aferenta, acesta a participat la slujba de la Manastirea Rohia, loc de unde a pornit apoi in goana catre orasul ce trebuia salvat. Doar ca pe traseu a calcat prea tare pedala de acceleratie, fiind oprit in trafic de un agent de politie pentru exces de viteza.

Acesta i-a retinut permisul de conducere fara a fi impresionat de contravenient, masura care trebuia realizata anterior de politistii baimareni, in ziua cand a intors pe Bd Bucuresti peste linia dubla continua in fata echipajului de la rutiera.

Catalin Chereches este vitezoman, avand dese conflicte cu codul rutier in anii precedenti, cand a fost gasit circuland cu 150 km/ora, dar si alte abateri precum stationarea in loc nepermis. Chiar daca va contesta procesul verbal de la ultima contraventie, faptele raman si denota comportamentul arogant al acestuia in trafic.

Dar pentru cateva mii de baimareni, tot mai putini in fiecare zi, ghidusiile preferatului lor nu conteaza, un pensionar intervievat mentionand despre Chereches ca el nu este un baimarean obisnuit, el este PRIMAR!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

14 Comments

 1. Intrebatima

  Ce cauta Kherekhes sai spun asa la Londra la sedinte sa imparta bani de fonduri?? De unde bani de fonduri de la chereches . El deschide sedinta si toti din sala stau cu capurile aplecate sa fie fututi tare sa ia cat de multi bani ca fonduri. De cand el chereches ajunge la Londra sa imparta fonduri pentru centrele comunitare

  Reply
 2. IOAN

  Dle…. da terminati odata cu postarile la comanda gen Roko si ate slugute platite de penal. Nu am inteles nici trimiterea la Londra si impartirea de fonduri. Comentariu confuz si fara legatura cu textul. Tot orasul stie arogantele inculpatului Chereches, cum parca el si prietenii lui unde voiau muschii lor si cum ii injura public pe acei politsti locali care puneau amenzi la contravenienti. Eu tot nu cred ca i-au saltat permisul asa pur si simplu cand se stie ca are protectie de la cetateanul de onoare al orasului. Sa terminam cu balciul si cosmetizarea individului, politia sa spuna verde-n fata daca e reala informatia si daca agentul ala are nume si prenume. Poate da Dzeu si nu mai revine Chereches de unde a plecat in vacanta. Hai liberare, Baia Mare invinge!

  Reply
 3. maria

  De ce ”Graiul Cherecheșului” nu relatează nimic despre acest eveniment rutier? Au o explicație Gheorghe Pârja, Viorica Pârja, Nicolae Goja și alții ca ei? Poate că vor relata Radu Țolaș, Anamaria Somay, Claudiu Florescu și alții ca ei…

  Reply
 4. Zoli

  Legea e egala pentru toti,fie ca esti primar sau ai alta profesie! Cat despre mandatul lui Cere-Cash,acesta potrivit site-ului ”actualmm.ro” – ”acesta este perfect valabil si nu va fi suspendat”! Sau – ”primarul Chereches revine in primarie” – articole de prostit babele senile si pupinc..ristii locali care-l adora pe mai-marele hot al orasului! Iar toti preotii care au facut satra comuna cu el ar merita scosi din biserici cu picioare in cur iar bunurile lor adunate (furate) sa le fie donate sarmanilor!

  Reply
 5. Elle Woods

  Pe cine intereseaza ca a intors sau ca a circulat cu viteza? Cati dintre noi nu o fac? Asta ne fac mai aroganti? Hahaha

  Reply
  1. Iugas

   Pe mine ma intereseaza. Eu nu o fac. Nici sa calc linia continua nici sa circul peste viteza regulamentara.
   Pe tine nu te intereseaza. Tu o faci. Tu intorci si circuli cu viteza. Tu postezi la comanda. Tu esti parte din cancerul ce mananca Romania.

   Reply
 6. garcea

  lasand la o parte chestia cu permisul de conducere, cale de intors pentru inculpatul Chereches Catalin nu mai exista… el va fi condamnat si-si va ispasi pedeapsa… o pedeapsa mai mare sau mai mica asta nu se stie… cert este ca in viitorul apropiat orasul Baia Mare va scapa de el si isi va putea relua viata normala de dinainte.. asta asteapta practic toata lumea..

  Reply
 7. ioan

  ALLOOO<<!!!!ALO,, pupincuristii lui chereches nu va linistiti nici acum,, ar trebui sa iesiti mai VEHEMENT IN AL APRECIA,, ,,, nu va laudati prea mult pentru ca pedeapsa este inerenta si dupa aceea pe VOI PUPINCURISTII O SA VA FENTEZE PUSCARIASUL PENTRU CA VA CANDIDA LA PRIMARIA satu mare HA HA HI HI HOP HOP ERAM USCAT IN PALME Am UMEZIT MIINILE SI AM STAT PINA LA RAS !! METOCANI FARA PERECHE !!!!!!!!!

  Reply
 8. Gabriel Bletter

  Daca va veti ridica vreodata la nivelul fam.Chereches si veti realiza ptr noi ptr simpli cetateni ai orasului ce a realizat Catalin sau Viorca Chereches,atunci il veti putea judeca si huiduii,dar pana atunci lasati comentarile si articole de prost gust si nu va mai faceti de ras.
  Ce a rializat Mircea Man ptr judetul nostru?!
  Ce a realizat Mircea Dolha ptr Baia Mare?!
  Ce realizeaza Marinel Rob?
  De ei nu spuneti nimic?!
  Sunt cinstiti?!
  Marinel Rob nu se poate hotarî;braconaj sau primarie????

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1