Catalin Chereches se da independent politic, dar tocmai face un partid. Al lui

PNL

catalin-chereches-imperator-maximus-baia-marePrimarul baimarean Catalin Chereches a anuntat crearea unei platforme civice, din partea careia va candida la alegerile locale din 2016. Intitulata Coalitia pentru Baia Mare si prezentata de edil drept o entitate independenta din punct de vedere al intereselor politice, viitoarea structura va functiona ca un veritabil partid politic, in caz contrar aceasta nu va avea liste de candidati pentru Consiliul Local sau Consiliul Judetean.

Cu descrierea facuta, Chereches incearca sa impresioneze prin faptul ca doreste o structura apolitica. In realitate, lucrurile stau altfel. Daca va ramane un simplu ONG, niciun reprezentant al sau nu va putea participa la alegeri ca membru al Coalitiei pentru Baia Mare, ci doar in calitate de independent.

Ar fi pentru prima data cand un primar isi creeaza propriul partid pentru a participa la alegerile locale sau judetene in Maramures. Insa nu ar fi primul partid pe care Catalin Chereches il bifeaza, ci printre ultimele.

In 2010, Catalin Chereches a primit titlul de Traseistul Politic al Anului, acordat la nivel national de Alianta pentru o Romanie Curata, in acel an reusind sa treaca de la PSD in grupul independentilor, iar apoi pe la UNPR si PNL. In anii care au urmat, Chereches a trecut si prin PDL, revenind in cele din urma la UNPR.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. Attila

  Un partid se poate face cu 3 membri si se poate numi oricum, chiar si Platforma pt Baia Mare. Ar fi interesant de stiut daca Chereches a inregistrat un astfel de partid. Din stire nu rezulta asta. Pentru primarie poate candida independent, sustinut de orice platforma fara a fi partid, dar avantajul unui partid ar fi pt el ca ar putea avea si consilieri in CL. Caci la cum stau in prezent lucrurile, in mandatul urmator va avea un CL ostil, cu care nu va mai putea sa se poarte dictatorial. Cel putin eu asa sper.

  Reply
 2. Zoltan Kiss

  Degeaba se straduieste din moment ce este inconjurat numai de ticalosi nemernici din toate partidele incepand de la infractorii din PSD pana la mincinosii de la UDMR!

  Reply
  1. Atilla

   Minimalizezi ticalosia lui Chereches incercand sa spui ca e inconjurat de ticalosi. Indirect spui ca el e un sfant dar nu are cu cine, pe cand e exact invers. Pe el, langa momaile din CL subt biete fapturi inofensive, de care el se foloseste, ca orice dictator. Asa ca lasa proslavirea primarului pentru altii, aici nu cred ca pune cineva botul.

   Reply
 3. Kis Zoltan

  Oricum ar incerca locuitorii municipiului doar infractori si ticalosi nemernici sunt in absolut toate partidele fara exceptie.Incepand de la Infractorii din PSD continuând cu lichelelede la UDMR si restul infractorilor din altepartide.

  Reply
 4. Kovacs Stefan

  As comenta ca nici macar,,ticalosii"din aceste partide nu sint dispusi sa-l coopteze pe KAKE in partidele lor…Dar sint sigur ca va gasi citiva,,nemernici"sa se inscrie in ,,noul"partid…

  Reply
 5. rqe

  Coalitia pt Baia Mare , adica VERSIUNEA 3.0 PENTRU PROSTIREA BAIMARENILOR , runda a-3-a , a acestui dictator comunist Chereches. Asteptam totusi VERSIUNEA 4.0 PENTRU INCARCERARE PENTRU MINIM 10 ANI PENTRU ACEST PADUCHE CU COSTUM !

  Reply
 6. Dodo

  Baimarenii nu se trezesc de cap pana nu i ingroapa cu totul, Kake. In datorii. Sunt naivi,unii dintre ei. Nu toti! Iar acest smecher forteaza mana tuturor si isi impune punctele de vedere. Omul acesta este chiar bolnav de imagine. Are cultul peersonalitatii f bine dezvoltat, alaturi de Teodor Ardelean. Nu degeaba sunt prieteni!

  Reply
 7. Izvorul Izei Tsunamy

  Va mancati mancarea si ii purtati de grija? Odata la 4 ani aveti stampila in mana! In rest suportati consecintele . Ei bine in casnicie esate altfel? Dupa divort ramai fara nimic si daca ai apucat s o impuiesti beneciezi datorii pe 15- 20 de ani ! In Europa este si mai drastic !Comparati exercitiul electoral cu act matrimonial!

  Reply
 8. dilau

  prietene ciprian dragos, o idee mai sus ziarmm zice ca cake a trecut “si prin pdl”. oare chiar asa o fi?. eu sint basist convins din primavara lui 2011 si jur ca nu l-a vazut niciodata pe la garaj. hai umfla sau fa-te ca nu ma vezi.:))))

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1