Catalin Chereches: ”Sper ca maramuresenii sa aleaga romanul potrivit sa-i conduca, iar acest roman este Victor Ponta”

PNL

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, coordonator al campaniei electorale a PSD – UNPR – PC a declarat ca, din punctul de vedere al campaniei electorale in Baia Mare si in Maramures, lucrurile trebuie simplificate fiindca sunt simple.

”Multi vor artificii si demersuri alambicate, dar referindu-ne la parcursul electoral al candidatului Victor Ponta pentru Maramures si pentru Baia Mare si ce inseamna acest demers pentru Alianta PSD-UNPR-PC, lucrurile sunt clare. Noi vorbim despre ce a facut si ce face Victor Ponta pentru Baia Mare si pentru Maramures, in timp ce altii vorbesc despre ce vor sa faca. Amintim ce se intampla azi in Baia Mare. Ne referim la reabilitarea centurii municipiului, iar in urma cu doua zile, impreuna cu presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, insotiti de o echipa de la SNCFR, am fost sa vedem Gara CFR Baia Mare.

Noi, baimarenii, autoritatea locala a municipiului, cu totii vom avea o frumoasa surpriza, incepand chiar de saptamana urmatoare. Ceea ce facem noi este munca, nu doar povesti cu tenta electorala, cum fac altii. Azi, 17 octombrie, se implinesc 70 de ani de cand municipiul Baia Mare a fost eliberat de sub ocupatia hortista. Nu stiu cine a avut initiativa de a sterge data de 17 octombrie din istoria municipiului Baia Mare, dar promit ca voi afla si voi lua masuri”, a precizat primarul de Baia Mare, Catalin Chereches.

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare: ”Baimarenii, maramuresenii sunt oameni mandri si demni”

“Baimarenii, maramuresenii si romanii sunt oameni demni si mandri. Se gandesc cu recunostinta si mandrie la cei care ne-au condus de-a lungul anilor, cei care au ramas in istoria noastra ca si conducatori si bravi voievozi. Cu totii, indiferent de partidul politic din care provenim, indiferent de doctrina pe care o imbratisam, important este sa ne gandim cu foarte multa seriozitate pe cine vrem ca presedinte al Romaniei, deoarece romanii sunt oameni cu demnitate. Romanii, maramuresenii si baimarenii vor gasi romanul perfect sa-i conduca, iar acest roman este Victor Ponta.

Am toata convingerea ca in Baia Mare si in Maramures cu viitorul Guvern care va continua proiectele actualului Guvern, cu un presedinte ca Victor Ponta, lucrurile vor evolua pozitiv. Am mai vazut orasul in blocaje si nu vreau sa retraim aceleasi vremuri in care sa nu ne bage nimeni in seama. Vrem ca lucrurile sa continue intr-un sens pozitiv si tocmai de aceea imi doresc foarte mult ca un roman sa conduca Romania”, a conchis primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Reclame home 1