Catastrofa aeriana in Ucraina: Ar fi fost vizat avionul lui Putin

Reclame home 1
Reclame home 1

Avionul de linie Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, doborat joi de o racheta in estul Ucrainei, este posibil sa fi fost confundat cu avionul presedintelui rus Vladimir Putin, a relatat postul public al televiziunii ruse Pervii Kanal, citand, sub rezerva anonimatului, o sursa din cadrul Agentiei federale ruse de transporturi aeriene (Rosaviatia), informeaza Agerpres.

Avionul care il aducea acasa pe Vladimir Putin din turneul sau de sase zile in America Latina s-ar fi intersectat intr-un punct si pe acelasi culoar cu Boeing-ul malaezian in apropiere de Varsovia, la o altitudine de 10.100 de metri, indica Ria Novosti.

Avionul presedintelui rus a trecut pe acolo la ora 16:21 (ora Moscovei), iar Boeing-ul la 15:44 (ora Moscovei).

Aspectul celor doua avioane putea fi confundat si culorile erau practic identice la mare distanta, a explicat aceeasi sursa, solicitand anonimatul.

Avionul de linie Boeing 777 al Malaysia Airlines, pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, cu 298 de persoane la bord, s-a prabusit joi la Snejnoe, in regiunea Donetk (estul Ucrainei), teatrul unor intense confruntari intre trupele guvernamentale ucrainene si rebelii separatisti prorusi.

Directorul Rosaviatia, Aleksandr Neradko, a refuzat sa comenteze in legatura cu posibilitatea intersectarii rutelor celor doua avioane.

‘Rosaviatia niciodata si in nicio circumstanta nu comenteaza sau nu face publice informatii despre ruta de zbor a aeronavei presedintelui rus’, a subliniat el.

Unii experti rusi au pus la indoiala aceasta versiune, atribuind-o speculatiilor din domeniul teoriei conspiratiei, indicand ca seful statului rus nu ar fi riscat sa se aventureze prin zona de ostilitati din estul Ucrainei chiar si la o altitudine de peste 10.000 de metri.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole