Cate ceva despre sportul din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De cativa ani sportul a revenit la loc de cinste in Baia Mare. Semnalul a fost dat de echipa de rugbi care se afla de ani buni in topul echipelor din tara. Simbata trecuta Stejarii de la Stiinta au invins la scor echipa Dinamo Bucuresti.

Cea mai recenta senzatie o reprezinta insa echipa de handbal feminin care a realizat anul trecut o calificare istorica in Liga Campionilor. Lucrurile arata foarte bine si in campionat, HCM avind sanse bune la titlu. Ambele echipe reusesc sa faca performanta si datorita sustinerii pe care o au din partea primariei.

Drept dovada stau rezultatele bune din ultimii ani si faptul ca cele doua formatii dau jucatori importanti pentru lotul echipei nationale. Si daca tot veni vorba de realizari, ar fi fost pacat sa nu amintesc de meciurile amicale de handbal feminin Romania – Germania care au avut loc weekend-ul trecut la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Asa cum era de asteptat, atmosfera a fost foarte frumoasa, mai ales ca echipa noastra a reusit sa se impuna in ambele meciuri in fata reprezentativei germane.

P.S Discutam cu un prieten despre meciurile de saptamina trecuta si la un moment dat a ajuns vorba despre fotbal. ”Fotbalistii sint platiti atit de bine incit si-ar permite sa angajeze pe altcineva sa joace in locul lor”, a glumit cineva.

Cum se face totusi ca ceilalti sportivi sint platiti de zeci de ori mai putin? Inteleg, fotbalul este sportul rege, totusi e o diferenta mare intre sumele care se platesc in fotbal si in celelalte sporturi si acest lucru nu le prea incurajeaza pe cele din urma.

Andrei ALBU

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Omul Revolutionar

    Cand Romania, va juca cu germania, in deplasare va castiga gemania pe teren propriu. Asa e in sport. Meciurile se aranjeaza, suntem obijnuiti de aceea nu are nici un farmec sa fii spectator sau suporter. Mai ales ca handbalul baimarean e folosit pe post de publicitate si cancan. Daca era pe merit, ma bucuram asa imi e indiferent pana unde ajunge echipa. Nici strainii nu o sa ne ridice osanale stiind ca e vorba de meciuri aranjate, publicitatea externa va fi foarte mica. Efectul psihologic poate fi explicat.
    Decat sa cumperi cancan mai bine folosesti banii pentru a creea LEGENDE in handbalul baimarean, dar asta inseamna inteligenta.
    La spoturile care nu sunt pentru publicitate acolo ai dreptate se castiga pe efort, trasnporatie si ceva noroc.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2