Câți bani a dat Primăria Baia Mare pentru dezinfecția clădirilor instituției, școlilor, scărilor de bloc, centrelor și locuințelor sociale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La data de 14 aprilie, Primăria Baia Mare a încheiat un contract cu firma SC Business MB EXIM SRL din localitatea Apahida (județul Cluj) pentru servicii de dezinfecție și curățenie generală a mai multor locații din oraș.

Mai exact, conform contractului, prestatorul se obligă să presteze ”servicii de dezinfecție a suprafețelor și servicii de curățenie generală a suprafețelor din unitățile administrației publice locale, unitățile școlare și preșcolare, azile, centre sociale, locuințe sociale, casa scărilor în blocurile de locuințe”.

Activitățile serviciilor care fac obiectul contractului au fost următoarele:

a) Servicii de dezinfecție pentru un total de 1.125.581,00 mp de suprafețe;
b) Servicii de curățenie generală pentru un total de 234.467,00 mp de suprafețe;

Prețul contractului, respectiv prețul serviciilor prestate, este de 2.213.480,00 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 420.561,20 lei.

În document se mai precizează că ”durata prezentului contract este de la data semnării acestuia de către ambele părți și a înregistrării acestuia la sediul autorității contractante, numai pentru a face față situației de urgență, pentru a limita multiplicarea COVID-19”.

Vlad HERMAN

Foto generic

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2