Cati bani au confiscat politistii de la valutistii baimareni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramures au verificat agentii economici din municipiul Baia Mare care desfasoara activitati de schimb valutar.

In cadrul controalelor efectuate ei au constatat o contraventie ce a fost sanctionata cu amenda de 3000 lei si au ridicat in vederea confiscarii peste 39000 lei, 5720 euro, 600 lire sterline si 241 dolari SUA.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

 1. ioan

  Bravo generatie de politisti care nu v-ati mai asociat cu acesti cheli de joasa speta umana ,, fata de generatiile nu de multa vreme politisti asociati cu valutistii si taximetristii,, taximetristi care si azi aproape jumatate fac la negru meseria cu ajutorul functionarului loati barbul si fosta de trista amintire cuconeza suciu,,, deci inca odata curatati orasul de specii umane ca acestia FELICITARI !!!!!!!!!!!!!

  Reply
 2. popescu

  Dar de la rromii care vand tigari pe strada Pasunii langa farmaciile Dona si Somesan cand li se confisca banii din tigari ucrainiene? Sau se face politia ca nu ii vad?

  Reply
 3. tepes

  Sumele confiscate sunt penibile. Explicatia ar fi ca s-a facut control doar la o singura casa de schimb. Astept cu nerăbdare alte rezultate. Începutul suna promitător totusi. As fi curios cum explică cheliosii masinile scumpe si casele in care stau, fara sa fi avut vreodata pe cartea de munca un salar mai mare decat salariul minim pe economie. Baftă.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2