Cati bani au consumat in 2017 sistemul de iluminat public si semafoarele din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Intretinerea si mentinerea in stare de functionare a sistemului de iluminat public din Municipiul Baia Mare au fost realizate in anul 2017 de catre firma S.C. Luxten Lighting Company Bucuresti.

Conform unui raport al municipalitatii baimarene, energia electrica consumata de sistemul de iluminat public si semafoarele din oras, in anul 2017 a fost in valoare de 3.651.197,24 lei (cu TVA).

In ceea ce priveste energia electrica consumata de sistemul de iluminat ornamental, toalete publice automate, fantana arteziana zona Semiluna, fantana arteziana str. Vasile Alecsandri si grup sanitar public din Piata Pacii, in anul 2017, aceasta a fost in valoare de 33.484,14 lei (cu TVA).

De asemenea, valoarea lucrarilor pentru iluminat ornamental festiv pentru “Festivalul Castanelor 2017” si „Sarbatorile de Iarna 2017 – 2018 este de 1.690.575 lei fara TVA, potrivit aceluiasi raport.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. emilia

    In loc sa treaca la tehnologia becurilor cu led,astia inca folosesc becuri cu mare consum de electricitate.Pana si in Navodari sunt instalate becuri racordate la panouri solare,dar noi avem bani,suntem superdezvoltati economic ( e o gluma,desigur),iar acolo unde e nevoie de siguranta pentru scolari nu exista nici semafoare si nici reglementari suplimentare la viteza.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1