Cati bani au fost alocati pentru podul peste Tisa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe adresa Institutiei Prefectului a venit vineri, 25 aprilie, un comunicat de la Ministerul Transportului, care a avizat fisa de fundamentare aferenta proiectului ce vizeaza podul de legatura dintre Romania si Ucraina, introducand-o ca anexa la legea Bugetului de stat pentru anul 2014.

Astfel, bugetul aprobat pentru anul 2014 proiectului “Pod peste Tisa in zona Teplita din Sighetu Marmatiei” este de 10.518.000 lei.

Proiectul podului de peste Tisa a fost introdus in data de 25 noiembrie 2013 in lista lista de proiecte de rezerva din sectorul rutier pentru includerea in portofoliul POST 2007-2013.

“Este o veste buna, primita chiar in Saptamana Luminata de la CNADNR, care ne-a comunicat in scris ca a fost aprobat bugetul pe anul 2014, urmand ca dupa data de 9 mai sa vina in teritoriu directorul general, domnul Narcis Stefan Neaga pentru o intalnire cu partea ucraineana si cu guvernatorul din Transcarpatia.

Ne dorim ca acest proiect sa poata fi demarat, sa se faca proiectarea si executia si sa fie finalizat cu bine”, a declarat prefectul judetului, Anton Rohian

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Aurel

  Meritul alocarii banilor le revine secretaruliui de stat Dragos Titea si vicepresedintelui Gabriel Zetea. Prefectul isi face imagine si campanie cu proiectul care a fost gandit si lansat pe vremea lui Cosma, Isi aroga merite nemeritate.

  Reply
 2. Mineral Joy

  Grabiti-va ca trebuie sa treaca Tarul Putin cu tancurile !!!
  Sa speram ca nu patim ca si cu drumul "rapid" Baia Sprie – Barsana.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2