Cati bani da Primaria Baia Mare pentru deszapezirea din aceasta iarna

Asocierea SC Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL – SC Construrom SA face deszapezirea in Baia Mare in aceasta iarna, in urma unui contract incheiat in data de 23 noiembrie cu municipalitatea.

Conform documentului publicat pe site-ul Primariei, pretul convenit pentru indeplinirea contractului, platibil prestatorului de catre achizitor, este de 6.316.352 lei, fara TVA, la care se adauga TVA in valoare de 1.200.106,88 lei.

Decontarile se vor face in baza situatiilor prezentate de catre prestator si confirmate de catre autoritatea contractanta, prin reprezentantii compartimentului urmarire contract.

Contractul va inceta la data 1 martie 2018, dar in functie de conditiile meteo el poate fi prelungit pana in 31 martie 2018, prin act aditional.

Vlad HERMAN

Foto: preluata de pe Facebook

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. calinici

  faina suma.. aproape 1,4 milioane euro + TVA…ma tot intreb cat o fi PARAINDARATUL???? cat e partea lui Chereches??

  Reply
 2. Geo

  Prin urbe circulă vorba că
  omul-cheie de la care se așteaptă rezolvarea deszăpezirii este Ion Pop Rapidu, directorul de la URBIS, căruia i s-a dat și această sarcină și căruia i-a fost prelungit cu șase luni contractul de manager aflat la final…Să ne reamintim că același penal de la Primărie a ordonat, mai hăt, linșarea Rapidului într-o fițuică ce era controlată de primarul penal…Știe asta executanta Ana Maria Sommay…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1