Cati pensionari avea judetul Maramures in luna august

In cadrul unei sedinte care a avut loc zilele trecute la Prefectura Maramures, directorul Casei Judetene de Pensii Maramures, Lucica Pop, a mentionat ca la nivelul lunii august in judetul nostru, conform datelor statistice, sunt 117.267 pensionari.

Din acest numar, 74.108 sunt pensionari din categoria limita de varsta, 1641 pensii anticipate, 19.823 pensionari din categoria invaliditate, 16.774 pensionari din categoria urmas, 5071 pensionari agricultori si 19 pensii IOVR.

Pana la sfarsitul lunii august, au fost incheiate 258 contracte privind plata retroactiva a contributiilor de asigurari sociale, venitul incasat fiind de 1.685.003 lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Adrian Dan Pop

    Pensiile sunt si vor fi o problema si pe viitor. Acestea trebuie sustinute din impozite platite de angajatii din prezent. Suplimentar, din contributiile actuale ar trebui sa se faca mici economii si capitalizari ale unui fond care sa poata plati pensiile muncitorilor din prezent… dar inca rezultatele sunt negative. Este o problema a intregii comunitati, trebuie sa incepem sa anticipam problemele pentru a le gasi o solutie favorabila.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2