CĂTRE NORMALITATE – Din Maramureș se cer recompense pentru cei vaccinați

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Maramureșenii care s-au vaccinat împotriva coronavirus sau cei care au trecut prin boală ar putea beneficia de niște recompense. Deocamdată vorbim despre o propunere venită chiar din partea celor de la Direcția de Sănătate Publică Maramureș, directorul Rareș Pop recunoscând că despre acest subiect s-a discutat azi la Prefectura Maramureș.

„Eu știu că am avut chiar azi o discuție privind răsplătirea populației din anumite puncte de vedere, cu referire la cei care s-au vaccinat sau care au trecut prin boală. Eu am spus că sunt niște măsuri care ar trebui să plece din teritoriu către centru. Că totuși ajunge, și pentru mine, și pentru dumneavoastră, ajunge pentru toată lumea. Propunerile o să le vedem la discuțiile care vor fi. Sunt treburi de relaxare și de răsplătire a celor care au trecut prin boală/care s-au vaccinat. Să mulțumim populația, pe cei care au teste negative și vor să meargă undeva ș.a.m.d. Că oamenii ăștia s-au vaccinat dintr-un considerent, nu? Probabil că ar fi și un impuls pentru oameni, să se vaccineze, dacă unii au putut, eu de ce nu pot?”, a declarat directorul DSP Maramureș, pentru ziarmm.ro.

Vestea bună este că județul Maramureș continuă să meargă pe un trend descendent, rata de infectare fiind tot mai mică de la o zi la alta. În acest moment avem 19550 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei la nivel de județ, 3591 pacienți vindecați și externați din spital sau 164 pacienți internați în spital. A scăzut și numărul maramureșenilor internați la Terapie Intensivă, dar și cei care au nevoie de oxigen. Numărul de teste a ajuns acum la 66465.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mo

    Nu intelegem boss care-ti sunt gandurile! Vrei ceva bani ca nu ni clar mesajul? Acuma e momentul de ciupit ceva si nu vrei sa pierzi ocazia? Sper ca nu masluiti testele pentru asta.. ca va poate capul la astia odihniti de la stat! Da parerea multora daca i-ai intreba despre activitatea DSP-ului cred ca ar fi asta: cine-s si aia?

    @Dragos Hojda care normalitate? Cea in care tot aia de jos trebuie pusi sub jugul bunastarii celor ce deja o duc bine? Brusc si dintr-o data nu mai sunt probleme de cand cu pandemia… Cei ce erau cu probleme s-au curatat sau cum?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *