Cavnic: Cine ii poarta sambetele primarului Vladimir Petrut?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul Vladimir Petrut este suparat foc deoarece un cetatean de „buna-credinta”, sub anonimat, ii poarta sambetele.

Anonimul a facut o plangere, in data de 25 octombrie 2018, la Inspectoratul Judetean in Constructii Maramures precizand faptul ca pe strada 22 Decembrie, din orasul Cavnic, se ridica un bloc de locuinte fara niciun document legal.

Ieri, 1 noiembrie, Inspectoratul Judetean in Constructii (IJC) Maramures a trimis Primariei Cavnic o adresa prin care solicita sa se faca verificari si sa se ia masuri iar rezultatele sa fie communicate catre IJC Maramures pana la data de 16 noiembrie 2018.

Contactat telefonic astazi, primarul Vladimir Petrut a declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca nu are cum sa reabiliteze blocul fara niciun document legal si ca cel care a facut sesizarea ar trebui identificat si tras la raspundere.

Vladimir Petrut, primar Cavnic: “Facem reabilitarea blocului, care nu e inca finalizata, si deja avem plangere. Cineva poate face o investitie fara niciun document legal? Noi dupa ce demonstram ca actele sunt in regula, cine va fi tras la raspundere pentru dezinformare si minciuna? Anonimul are voie orice? Toate obiectivele de investitii pe care le-am realizat in perioada 2015-2018 au fost verificate de toate institutiile abilitate si s-a demonstrat ca sunt legale. Documentatia intocmita, in vederea reabilitarii blocului, a fost verificata, aceasta fiind facuta din anul 2017.”

Petrut a scris inclusiv pe pagina personala de Facebook despre acest incident neplacut punctand faptul ca se incearca inlaturarea sa din functia de primar.

Va redam textual o parte din mesajul primarului.

Vladimir Petrut, Facebook: “(…)Faptul ca unii, gasesc oportun sa sesizeze de fiecare data organele abilitate, sa verifice fiecare investitie pe care o derulam, este destul de jenant, mai ales, cand scopul este acela de a bloca modernizarea orasului.
Doresc sa precizez faptul ca toate investitiile derulate in perioada 2015-2018 au fost verificate in totalitate, deoarece, nu a existat nici o investitie facuta care sa nu fie si reclamata.
Categoric ca scopul principal al acestor sesizari, este acela de a incerca sa ma indeparteze din functie prin diferite mijloace deoarece votul cetatenilor nu-l pot frauda si nici castiga la alegerile locale.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2