Cavnicul va avea bradul de Craciun impodobit la 1 Decembrie. Autoritatea locala se pregateste pentru “Parada Brondosilor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Cavnic se pregateste pentru sarbatorile de iarna. Primarul Vladimir Petrut spune ca nu va taia brad nici in acest an si va impodobi bradul viu care a fost ornat si anul trecut. Ziua de 1 Decembrie a fost aleasa de administratia locala pentru ornarea pomului de Craciun.

Vladimir Petrut, primar Cavnic: “Noi vrem sa protejam natura si nu vom taia niciun brad. Vom impodobi bradul viu pe care-l avem in centrul orasului si pe care-l pregatim an de an. Vreau sa va spun ca la furtuna din septembrie de anul trecut, -in zona respectiva fiind aproximativ 40 de brazi-, vantul a doborat 39 si a scapat doar acest brad pe care noi il tot impodobim. Astfel, in prima zi din luna decembrie se va orna pomul din centrul orasului Cavnic.”

Mai mult, in acest an Parada Brondosilor se doreste a fi o parada de mare amploare, evenimentul fiind programat pentru data de 14 decembrie.

Vladimir Petrut, primar Cavnic: “La Parada Brondosilor vor fi aproximativ 100 de participanti si se va desfasura in 14 decembrie. Va fi un eveniment deosebit. Brondosii vor merge cu colindul la fiecare institutie si vor putea fi admirati pe strazile orasului pe care le vor strabate. La aceasta parada sunt invitati toti oamenii care iubesc aceste sarbatori. Tot in luna decembrie se va desfasura si Festivalul “Sub ramura de brad”, dar si traditionalul “Colind”, unde cavnicarii vin in centrul orasului si canta colinde alaturi de copii. Avem mai multe evenimente dedicate sarbatorilor de iarna si ne dorim ca atat cetatenii nostri, cat si turistii sa se bucure de ele.”

Foto: Arhiva, Vladimir Petrut FB

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2